Minja -27 kg

Ennen

Jälkeen

Olen aina ollut tietoinen omasta ylipainostani ja vuosien aikana se on alkanut mietityttämään enemmän mm. lasten hankinnan ja fyysisen sekä henkisen hyvinvoinnin kannalta.
Toukokuussa 2015 olin koulun vuoksi harjoittelu jaksolla, jossa ohjaajani kertoi laihtuneensa useita kymmeniä kiloja Cambridgen avulla.
Etsin tietoa ja kokemuksia Cambridgestä. Tunne voimistui ja ajattelin, että nyt on miun aika tehdä muutos.
Soitin mummolle ja itkin sen luona tunnin verran omaa elämän tilannetta, mummo lupautui auttamaan rahallisesti, sillä opiskelijana en olisi itse selviytynyt maksuista.

Alkuun jännitti tietenkin tosi kovin, mutta kun jotain päätän teen sen kyllä loppuun asti kunnolla. Motivaatiota oli ja tiesin, että vaikeita hetkiä voi tulla. Oon yllättynyt miten vaivattomasti kaikki kuitenkin sujui. Suurin ongelma oli korvien välissä, otin toisinaan asiat liiankin kirjaimellisesti ja koin morkkista sitten ihan tyhmistä asioista. Valmentajan avulla oon oppinut huomaamaan, että satunnaiset retkahdukset ja herkut ei pilaa mitään, kun on varma pohja ja luotto onnistumiseen.

En ole kokeillut aiemmin mitään muuta laihdutusta.

Oon saanut itsevarmuutta huimasti enemmän. Olen ylpeä itsestäni ja siitä mitä olen saanut aikaan. Olen onnellisempi kuin ennen. Fyysinen kunto on parempi ja en ole enää niin väsynyt.
Tunnen voivani paremmin, eikä ällötys päiviä ole ollut pitkään aikaan.

Elämän laatu on kaikenkaikkiaan parempaa ja on jotenkin raikkaampi olo. Jaksan tehdä enemmän asioita ja kiinnostun uusista asioista, paino ei rajoita menemisiä ja tuntuu, että uskallan olla enemmän oma itseni.
Elämän arvot ja asenne on muuttunut mielestäni, etsin toki vielä uutta itseäni. Ja nyt olen pysytellyt tässä painossa noin puolisen vuotta, ja huomaan välilä peilistä katsoessani toteavani itselleni, että olen mie pienentynyt. Pää ei ole tahtonut pysyä oikein mukana.

En olisi uskonut, että kuinka paljon opin tuntemaan itseäni ja miten paljon kasvaa tämän aikana. Sekä oppii olemaan ylpeä itsestään, ja vielä niin ettei sitä häpeä niin kuin ennen!

Valmentaja: