Outi -10 kg

Ennen

Jälkeen

 

Mikä sai minut aloittamaan laihdutuksen? Sisäinen tarve ja halu tehdä muutos. Koin oloni tukalaksi ja kurjaksi. Olin väsynyt ja tunsin, etten ole kunnossa. Vaatekokoni suureni jatkuvasti, enkä halunnut enää siirtyä suurempaan vaatekokoon. Päätin, että nyt täytyy tehdä jotain ja googlasin vaihtoehtoja, ja päädyin Cambridge Ohjelman ja Sari-valmentajan sivuille, jota lähestyin ja sovimme tapaamisen, josta prosessi alkoi.

Ohjelman noudattaminen oli Yllättävän helppoa. Itseäni auttoi se, että olin tehnyt päätöksen. Cambridge Ohjelmassa sain nopeita tuloksia. Valmentajan tsemppaaminen oli minulle tärkeää, yksin en olisi onnistunut. Mieheni ja perheeni ei vaatinut laihduttamista, mutta lähti mukaan tukemaan minua, joka oli tärkeää onnistumiseni kannalta.

 Olen pudottanut painoa eri menetelmillä, mm. urheilulla, joka johti äärimmäiseen treenaamiseen ja ylikuntoon. Cambridge Ohjelmassa sain syödä ja liikkua terveellä tavalla.

Olen oppinut säännöllisen ateriarytmin. Otin heti alussa käyttöön kännykkämuistutuksen, jotta ketoosin aikanakin muistin syödä säännöllisesti. Toteutin suurimman osan aikaa tasoa 1+. Söin aamulla Cambridge puuron, töissä työpaikkasalaatin, kotiin tultua Cambridge keiton ja iltapalaksi vielä Cambridge pirtelön tai Mix-a-moussella tehdyn Cambridge vanukkaan.

 Työpaikkaruokalassa keittiön henkilökunta pitää huolen, että syön edelleen terveellisesti ja kertovat minulle ruokien sisältöä ja ohjaavat tekemään oikeita valintoja. Töissä pidän edelleen mukana Cambridge keittoja, jotka voin syödä kiireisenä päivänä. Jatkan tasapainoilua ja säännölliset käynnit vaa’alla sekä valmentajatapaamiset kuuluvat vielä ohjelmaani.

 

Valmentaja: