Päivi -9 kg

Ennen

Jälkeen

Laihdutukseni käynnistyi heti joulusesongin jälkeen.  Sitä oli edeltänyt useiden joulupäivällisten putki ja olo oli todella kurja eikä mahakaan ollut kunnossa.  Olin jo hyvissä ajoissa päättänyt, että vuosi 2015 tulee olemaan kaikenlaisen remontin aikaa omassa elämässäni.

Samassa yhteydessä päätin osallistua 100 päivää ilman viinaa kampanjaan ja laitoin punaviinipullon korkin kiinni koko kevätkaudeksi ja vielä joulusuklaatkin päätin jättää nauttimatta.

Cambridgella laihduttaminen on ollut melko vaivatonta, nälkää ei ole tarvinnut nähdä eikä hankaluuksia ole aiheutunut myöskään ulkona syömisen yhteydessä nyt kun muita ruokia on tullut mukaan ohjelmaan.  Mikä tärkeintä, en ole yhtään kerta joutunut kenellekään selittelemään uutta ruokavaliotani.

Vatsani toiminnasta olen ollut tosi yllättynyt. Ei ole turvottanut, kurissut, murissut eikä ummettanut.

Laihdutus on saanut aikaiseksi sen, että vaatteet eivät enää kiristä. Muuten, nykyiset stretch kamppeet ovat todella petollisia.  Ne mahtuvat päälle n. 10 kilon säteellä, makkarat vaan nousevat ylöspäin kilojen yläpäässä.  

Toinen ihana asia on liikunta, joka maistuu nyt paljon mukavammalta ja jalka nousee lentopallopelissä ihan eri malliin.

Olen yllättynyt omasta vireystilastani laihdutuksen aikana.  Kotoakin on tullut palautetta, että pipo ei kiristä entiseen malliin.  Pitkissä iltakokouksissa olen jaksanut keskittyä asiaan ja työssänikin olen jaksanut paremmin.  Varmaan tämä kaikki siksi, että olen keskittynyt melko itsekkäästi omaan hyvinvointiini enkä siihen mitä toiset minulta haluavat tai haluavat minun syövän.

Valmentajan tuki on ollut erinomaisen tärkeä.  Hänen tapansa toimia kannustajana on sopinut minulle.  En välttämättä halua hurskastelevia elämänohjeita vaan tavallista keskustelua ja vuorovaikutusta.  Lisäksi vapaamuotoisuus aterioinnissa on sopinut minulle, jollain tietyllä kaavalla eteneminen ei välttämättä ole minulle mieluinen.

Valmentaja: