Piia -29 kg

Ennen

Jälkeen

Oma painonpudotus oli alkanut. Taas. Olin ystävälleni kertonut nyt tämän loppuvan tai minusta loppuu patterit ennen pitkään.. 

Ystäväni soitti minulle muutaman viikon kuluttua ja kertoi meidän aloittavan yhdessä cambridge -ohjelma. Minä olin heti puolustuskannalla, ettei mitkään kuurit auta vaan oikea ruokavalio ja liikunta.... Niin, oikeat työkalut, joita minulla ei vain ollut tai en saanut niitä sisäistettyä vaikka kuinka yritin. Sanoin ystävälleni, että aloittakoot ja minä seuraan perässä jos hyvin menee. Minähän en pusseilla elä!

Kuukauden taisin katsoa hänen onnistumistaan ihaillen ja ajatus kypsyi tovin mielessäni. Olin kuullut lähempänä olevasta valmentajasta ja siltä istumalta totesin puolisolle, että tällaiseen lähden ja tukea tarvitsen. Otin yhteyttä Teijaan ja niin oli tutustumisaika sovittu. Huomasin käynnin jälkeen aloittaneeni minkä päätin ja tässä olen. Paremmin voivana, pirteämpänä ja patterit täynnä virtaa :).

Oma väsymys ja saamattomuus ärsyttivät sekä tieto siitä, mitä todennäköisesti tulisi tapahtumaan terveyden puolella, jos painoa en saa hallintaan. Riskitekijät ainakin olivat olemassa. Myös pelko siitä, ettei lapsilla olisi äitiä, joka jaksaa terveenä ja hyvinvoivana touhuta vapaa-ajalla. 

Tyytyväinen olen saavutukseeni ja saamiini työkaluihin ja tukeen, jolla on kauaskantoiset siivet elämäni tiellä. Kiitos Ohjaajalleni Teijalle, jolta olen saanut mainitsemani sulat siipiini. Kiitoksia satelee myös perheelleni, ystävilleni ja muille cambridge-painonhallitsijoille, joiden kanssa sain viettää ihanan päivän prinsessana jakaen kokemuksia <3.

 

Valmentaja: