Sari -10 kg

Ennen

Jälkeen

Minun matkani

Minä aloitin painonhallintamatkanani  Maaritin kanssa vuoden vaihduttua uudeksi. Minulle oli tullut vahva halu muuttua, koska kiloja oli ympärilleni kertynyt tukaluuteen asti. Yrityksiä painonhallintaan oli aeimmin ollut monenmoisia. Liikuntakin kuului arkeeni, mutta, mutta jokin klikkasi. Kilpirauhasen vajaatoiminta vei omalta osaltaan elämänenergian kierroksia mataliin lukemiin. Olin tutkaillut netistä erilaisia vaihtoehtoja painonhallintaan useamman kuukauden aikana. Maarit ja Cambridge-ohjelma mainostivat myös paikallislehdessä ja otin mainoksen talteen. Tuumasta toimeen, yksi päivä laitoin Maaritille sähköpostia ja niin oli toimiva yhteys luotu, kun Maarit vastasi nopeasti.

Cambridge-ohjelmassa mukavaa on se, että halu toimia johdonmukaisesti oman terveyden hyväksi kasvaa matkan varrella.  Kannustavan valmentajan kanssa edetessä tasolta seuraavalle tulee tuloksia ja pysyviä sellaisia. Sellainen taatusti motivoi!  Ohjelma toimii, kunhan itse oppii tekemän oikeita valintoja ja toimimaan niiden mukaisesti. Siihen saa monipuolista ja järkevää opastusta valmentaja Maaritilta säännöllisissä tapaamisissa.

Vinkit arjen haasteisiin ja kaikki materiaalit ovat tutustumisen arvoisia. Palasin vihkosiin ja nettimateriaaliin useasti ja palaan vieläkin. Uuden toimintamallin omaksumisen vahvistaminen on tärketä myönteisen palautteen avulla. Valmentaja Maaritilta saa paljon myönteistä palautetta ja reilusti kannustusta! Mites sitä sitten itse puhuu itselleen? Siinä onkin kysymys! Rachel Brathenin kirjoittamat ajatukset tasapainosta ovat minulle harjoiteltavina päivittäin: "Rakasta kehoasi niin, että voit saada aikaan muutoksia. Opi aidosti ja syvällisesti hyväksymään itsesi. Olet enemmän kuin okei!"

Terveellisesti eläminen on valintoja, jotka tehdään joka päivä uudelleen, jotta voidaan hyvin. Hyvinvointi onkin paljon enemmän kuin vain vaakan lukema. Kannattaa uskaltaa heittäytyä matkalle kohti uudenlaisia päiviä!

Valmentaja: