Susanna -13 kg

Ennen

Jälkeen

Laihdutuspäätös syntyi siitä, koska olin tyytymätön siihen mitä peilissä näin. Vaatteet kiristivät eikä mikään tuntunut istuvan päälle niin kun halusin. Minusta tuntui epämukavalta eikä liikkuminen huvittanut. Törmäsin Sari-valmentajan mainokseen, johon tartuin muutaman kuukauden pohdinnan jälkeen.

Cambridge Ohjelmalla laihduttaminen oli mielestäni helpoa ja paino tippui kun vain malttoi noudataa sovittua tasoa. Valmenuksessa parasta oli valmentajan tapaamiset. Oli joku joka tsemppasi ja patisti sopivasti. Itsekseen laihduttaessa motivaatio loppuu usein kesken. Lisäksi Cambridge-tuotteilla varmistin sen, että saan tarvittavat ravintoaineet.

Painonpudotuksesta on ollut ollut minulle ehdottomasti hyötyä. Itsetuntoni on vahvistunut ja olen nyt itseeni tyytyväinen. Jaksan liikua enemmän. Voin taas käyttää lempivaatteitani ja ostaa uusia vaatteita, juuri sellaisia, joita olen halunnut.

Valmentajan tuki prosessin aikana on ollut minulle erittäin tärkea osa. Se on auttanut jaksamaan ja kannustanut silloin, kun paino ei tippunut suunnitelusti.

Tuotteet sopivat minulle, helppoja valmistaa myös yrittäjän työssäni. Suklaa ja minttupirtelö olivat parhaita.

Voin lämpimästi suositella Cambridge Ohjelmaa ja Saria muillekin.

Valmentaja: