Tuula -19 kg

Ennen

Jälkeen

Päädyin Cambridge ohjelmaan tuttavan suosituksesta, hän oli saanut pysyviä tuloksia ja kehui valmentajan tukea. Minulle ylipainoa oli kertynyt vähitellen lisää vuosien aikana, ja nyt tuntui oikealta hetkeltä aloittaa ohjelma.

Valmentaja oli minulle tärkeä ero siihen nähden, että olisin yksin yrittänyt. Tuki ja tsemppaus auttoivat todella paljon. Aloitin tammikuussa ja nyt heinäkuussa painoni on pudonnut 20 kg. Ensin asetin tavoitteeksi 10 kg, koska ajattelin sen jo olevan huima saavutus. Laihtuminen oli kuitenkin yllättävän helppoa ja nopeaa, että tavoitteeksi muodostui 20 kg.

Aloitin tasolta 3 ja nyt olen painonhallintavaiheessa. Opettelen edelleen syömään terveellisesti ja oikeita annoskokoja. Kaikki on mennyt yllättävän helposti. Keitot, puurot ja pirtelöt ovat olleet maistuvia, eikä nälkä ole yllättänyt.

Laihtuminen on ollut iso asia terveydellisesti sekä auttanut taas saamaan itsetunnon kohdalleen. Verenpaine ja kolesteroli arvot ovat laskeneet, olo on kevyt eikä enää väsytä jatkuvasti. Olen jaksanut taas aloittaa liikunnan, jota kaipasin kovasti aiemmin. Juokseminen, pyöräily, uinti ja jumpat sujuvat kaikki niin paljon kevyemmin ja auttavat painonhallinnassa. Myös olo on todella virkeä ja onnistumisen ilo tulee kun jaksaa enemmän. Myös positiivinen palaute läheisiltä ja tuttavilta ilahduttaa. Suosittelen Cambridge ohjelmaa muillekin, valmentaja auttoi minua paljon, kiitos Sarille! Jos yksin yrittäminen ei ole sinun juttusi, tämä ohjelma voisi olla. Mahtava olo palkitsee kun kilot putoavat.

Valmentaja: