Valmentajan oma onnistuminen: Eija -8 kg

Ennen

Jälkeen

Kuten niin moni muukin, olen vuosien varrella laihduttanut muutamaan otteeseen mm. Painonvartijoissa. En ole ollut koskaan todella ylipainoinen, maksimissaan 10 kg lasten syntymän jälkeen laihduttanut. Olin Painonvartijoissa käydessäni puoliksi tosissani miettinyt, että sellainen yleiseen hyvinvointiin ja esimerkiksi laihdutukseen liittyvä työ voisi olla mukavaa. No, Painon-vartijat lähti Suomesta muutama vuosi sitten ja ajatus jäi unholaan.

Kunnes Hesariin tuli työpaikkailmoitus, jossa haettiin valmentajia Cambridge Ohjelmaan. En kauan asiaa miettinyt vaan laitoin hakemuksen menemään ja parin haastattelun jälkeen minut otettiinkin mukaan ohjelmaan.

 Aloituskoulutuksen aikoihin lähdimme parin viikon lomalle, jonka jälkeen oli sitten tarkoitus aloittaa toden teolla valmentajan työ, aluksi osa-aikaisena, koska olin vielä muualla töissä. En pitänyt itseäni kovinkaan ylipainoisena, painoindeksi oli alle 25 ja mielestäni vaatekoko 40 oli ikäiselleni naiselle ihan ok. Kunnes näin rakkaan aviomieheni ottaman kuvan minusta bikineissä! No eivät todellakaan nuo vatsamakkarat sopineet Cambridge valmentajalle, jonka tulee olla esimerkkinä ja mainoksena ohjelman toimivuudesta!

Heti kotiin päästyämme aloitin Cambridge Ohjelman taso 1:llä, siitä jatkoin eteenpäin pari viikkoa joka tasolla ja viikko viikolta nuo makkarat vyötäröltä sulivat pois. Laihdutus oli nopeaa ja helppoa, ja jännittävääkin, tavallaan siitä tuli uusi harrastus! Nyt reilun kahden vuoden kuluttuakaan vyötärömakkaroita ei enää ole ilmaantunut, olen oppinut pitämään painoni vakaana 64 kg:ssa ja vaatekoon 38:ssa. Olen myös lisännyt liikuntaa, joka pitää sekä kropan kiinteänä että mielen virkeänä ja auttaa selvästi painonhallinnassa.

Nykyään saa minusta vapaasti ottaa vaikka bikinikuvia lomamatkalla, ei tarvitse enää muotojaan piilotella!

Valmentaja: Eija Olkinuora