Carita -53 kg

Ennen

Jälkeen

Painoa oli kertynyt "parin tyypin" verran ja väsymys sekä tyytymättömyys näkyivät koko olemuksesta. Cambridgen "pussikeitto-dieetti" alkoi ilmaantua lähes päivittäin eteeni, ihan kuin kutsuen tai härnäten.

Pari ystävääni oli aiemmin onnistunut pudottamaan painoaan loistavasti Cambridgella. Nyt viimeinen pisara oli, kun taas yksi tuttu oli ilmoittautunut ja aloittanut! Apua, kaikki muut ovat kohta normaalipainoisia ja minä se ainainen lihava nainen!

Nyt oli otettava itseään niskasta kiinni ja suoritettava ryhtiliike - luuri käteen ja Eveliinalle ajanvaraus! Siitä se sitten lähti.

10.2.2015 illalla ensimmäinen tapaaminen Eveliinan kanssa.

Jännitti, hävetti, ahdisti ja mietitytti mihin olen oikein ryhtymässä. Pystynkö oikeasti tähän? Tähän asti painoni oli "salainen", minun oma X-file.Vaaka kertoi omat karut lukemansa ja valokuva enemmän kuin tuhat sanaa!Sovittiin aloituspäiväksi seuraava aamu eli 11.2.2015. Pari ekaa päivää meni hujauksessa uuden kuvion hurmoksessa ja jo kolmantena päivänä totesin tämän olevan mun juttu!Elimistö ketoosissa, näläntunne poissa ja virtaa riitti!  Voiko oikeasti olla näin helppoa?Ekan viikon jälkeen pudotus -6,3 kg! Motivaatio huipussaan ja samoilla eväillä eteenpäin.Tasolla 1 pysyin useamman viikon kertaakaan stiplaamatta!

Tasoja kiivettiin ylöspäin ja ruokia lisäiltiin aina Even kanssa yhteisellä päätöksellä.Eve osasi kannustaa, tsempata ja antaa hyvin selkeät ohjeet, miten valmistaa tai lisäillä ruokia.Säännöllisillä tapaamisilla seurattiin tilannetta ja tsekattiin, että kaikki on sujunut hyvin ja sovitusti.Olen niitä ihmisiä, jotka tarvitsevat sen "takapirun" ;)Vaa´an lukemat alenivat 1-2 kg viikossa, vaikka ruokamääriä lisäiltiin.

Huikea fiilis, kun sain vaatekaapista poistaa suureksi jääneitä vaatteita! Vaateostoksille siis!Ja mikähän on rouvan koko? Ei harmainta aavistusta :DTätä sainkin sitten toistella seuraavat 7 kk! Vaatekaupoissa iski kyllä vauhtisokeus, kun löytyi niin ihania, edullisia vaatteita ja kaikki tuntui vaan solahtavan helposti päälle.

Työkaverit alkoivat huomautella laihtumisestani kun reilu 20 kg oli lähtenyt. Tuntui mukavalle ja lisäsi motivaatiotani, että muutos alkoi näkyä!Oma tavoitteeni oli saavuttaa normaali BMI ikälisät huomioiden.7 kk aloituksesta olin pudottanut -51,8 kg ja saavuttanut normaali BMI:n ilman ikälisiä!Kaikki on siis mahdollista, kunhan vaan noudattaa annettuja helppoja ohjeita!

Nyt tasapainoiltu jo 2 kk ja paino pysynyt uusissa lukemissa ilman ongelmia.

Kiitos Eveliinalle ja Elsille kannustavista tapaamisista! Teitte osaltanne matkastani helpon ja kevyen!

 

Valmentaja: Eveliina Bah