Laura -36 kg

Ennen

Jälkeen

Hieman päälle vuosi sitten peilistä vastaan katsoi huonon itsetunnon omaava reilusti ylipainoinen 24- vuotias nuori nainen. Olen aina ollut ylipainoinen ja kokeillut monia eri dieettejä, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Näin netissä juttua Cambridge-ohjelmasta ja varasinkin Evelle ajan samalle viikolle. Peiliin katsominen ällötti ja olo oli iso ja turvonnut kokoajan. Päätin, että nyt on aika muuttua pysyvästi! Even kanssa yhteinen sävel löytyi heti ja taival kohti terveellisempää elämää sekä paremman itseni löytämistä alkoi.

Matka kohti parempaa elämää ei ollut aina helppoa. Kyky uskoa itseensä oli ehkä jopa vaikeinta koko vuoden aikana, mutta Even mahtavan tsemppauksen ja onnistumisien myötä aloin pikkuhiljaa uskoa onnistuvani- ja tässä sitä ollaan -39kg kevyempänä. Iso kiitos kuuluu myös lähimmäisilleni, jotka uskoivat minuun kokoajan myös silloin, kun en itse uskonut itseeni.

Tämän hetkinen olo on mahtava ja energinen. Olen löytänyt ilon kuntosalista uudelleen ja hurahtanut juoksemiseen- mitä ennen inhosin yli kaiken. Shoppailu tuntuu mieluisemmalta eikä itseään tarvitse kokoaika peitellä monella vaatekerralla. Matka jatkuu vielä painonhallinnan merkeissä, mutta olen päättänyt ettei paluuta vanhaan ole. Elämän ilot ovat pienestä kiinni tämän onnistumisen jälkeen ja itseään osaa arvostaa enemmän. Mahtava fiilis!

Joka ikinen, jolla on tarpeeksi tahtoa onnistua ja uskoo edes hitusen itseensä, onnistuu varmasti jos minäkin onnistuin. Jokainen on oman onnensa seppä!"

Valmentaja: Eveliina Bah