Merja -16 kg

Ennen

Jälkeen

Nyt lähtee....:)

Olen ollut jos jonkinlaisilla dieeteillä viimeiset reilut 15vuotta,koko sen ajan minkä olen asunut Suomessa ulkomaanvuosien jälkeen. Ulkomailla asuessa ja liikkuessa työn puolesta paljon, ei ollut paino-ongelmia, päin vastoin. Suomeen asettuessani takaisin alkoi painokin lisääntyä ,ja mikään dieetti ei kyllä toiminut ainakaan pysyvästi ja kaikki pussikeitot joita kaupat tyrkytti painonpudotukseen maistui lähinnä pahvilta. Olen huiman pitkä 160cm :) ja kun painoa lisääntyi hiipuen ja hiljalleen ei sitä itse edes osannut huomata paitsi 2015 ja 2016 bikinikuvissa..:/ Suurin ongelmani oli että en syönyt tarpeeksi, laitoin aina kaikki muut itseni edelle, syön kun ehdin ja jos en ehtinyt niin en syönyt lainkaan. Helposti pystyin olemaan kaksi päivää syömättä kun ei muka ollut siihen aikaa. Koskaan en ole syönyt kauheasti mitään ns. roskaruokaa tai juonut limsoja, koitin syödä terveellisesti silloin kun söin, mutta toki annoskoot oli isommat sekä rakkaus leipomiseen oli yksi syy. Ystäväni oli laihduttanut yli -25kg Cambridge ohjelmalla Turussa ja kun näin hänet heinäkuussa 2016 päätin että nyt lähtee minultakin!

Elokuussa 2016 otin yhteyttä Cambridge valmentajaan ja syyskuun 12pv aloitin projektin. Olin niin innoissani kun olin nähnyt ystäväni olemuksen Turussa, joten silmissäni vain siinti omakuvani muutos johon tähtään. Ajattelin että jos nyt saan -10kg pois niin sehän on hienoa. Ensimmäisen viikon aikana muutin mieltäni ,koska painoni putosi ensimmäisellä viikolla-3,3kg niin ajattelin että -15kg onkin tavoite. Paino tippui välillä enemmän välillä vähemmän mutta se tippui ja ihmettelin voiko tämä oikeasti olla totta.

Cambridge Ohjelman noudattaminen oli äärettömän helppoa minulle. Ei ollut nälkää ja paino vain tippui kun opetteli syömään oikein ja juomaan vettä (joka on ollut minulle aina hieman vaikeaa..) ei mitään kitumista nälässä tai pään hakkaamista seinään. Valmentajalla käynnit antoi aina uutta virtaa ja se että joku seuraa vieressä motivoi aina enemmän. Loppua kohden olin jo muuttanut elämäntapoja niin että ne alkoi tulemaan selkärangasta joka oli myös motivoivaa ja piristävää.Ja mitä kaikkea hyvää voikaan leipoa terveellisesti on ihan käsittämätöntä!!

Kaikki Cambridge ohjelman ateriat oli todella hyviä! (aiemmin kun kaikenlaisia on maistanut niin ne tosiaan maistui pahvilta tai ei miltään) olo oli kevyt ja energinen ja ennen kaikkea kun vaatteet alkoi olemaan isoja huomasi itse että jotain on tapahtunut. Jos ennen käytin 40- 42 koon housuja ja nyt koko on 34 niin onhan se iso muutos :) 16.2.2017 tulin maaliin -15,6kg. 5kk siihen meni ja se meni nopeasti :)

Iso kiitos Cambridge ohjelman valmentajalleni Kirsi Johanssonille, joka on yksi energisin ja välittävin ihminen joita olen tavannut. Hänen tieto- taito ja vinkit painonpudotukseen on ollut kultaakin arvokkaampia joita tulen noudattamaan loppuelämäni!

Se ei ollut vain painonpudotus vaan se oli elämäntapa muutos!

Valmentaja: Kirsi Johansson