Valmentajan oma onnistuminen: Kirsi -19 kg

Ennen

Jälkeen

Aloitin 1.1.2015 TAAS kerran painon pudottamisen muuttamalla ruokavalioni terveellisemmäksi ja lisäämällä liikuntaa. Painoni putosi aluksi kaksi kiloa kuukaudessa ja olin tyytyväinen. Olinhan kuullut monesti, että hitaalla painon pudottamisella saa pysyviä tuloksia. Maaliskuun aikana alkoi motivaatio hiipumaan hitaiden tulosten vuoksi ja tunne oli täysin tuttu. Olinhan aina ollut jojoilun mestari.

Tuli fiilis, että nyt on toimittava nopeasti tai kaikki menetetyt kilot tulevat pian takaisin!

Tuttavani kertoi minulle Cambridgen-ohjelmasta ja en kahta kertaa miettinyt, kun jo otin Elsiin yhteyttä. Maaliskuun lopussa aloitin taso-ohjelman ja motivaatio nousi hetkessä. Paino putosi kahdessa kuukaudessa melkein 10 kiloa ja olin todella tyytyväinen.

Lomailin koko kesän ja pidin saavutetun painoni. Olin oppinut taso-ohjelman avulla syömään oikein ja kesä 2015 oli elämäni ensimmäinen kesäloma, jolloin en saanut yhtään lomakiloa!!

Syksyllä jatkoin hyvin alkanutta matkaa ja rutistin pois loput liikakiloni.. Olin päättänyt, että menen loppuun asti vaikka etanan vauhtia.

Mutta luovuttaa en aio!

Olen monet kerrat kokeillut kaikennäköisiä diettejä ja  paino on hetkeksi pudonnut, mutta jonkin ajan päästä olen taas lähtöasemissa. Cambridgen-ohjelman avulla kaikki oli helppoa ja selkeää sekä valmentajan tuki ja kannustaminen oli uskomattoman tärkeää. Luovuttamisen kynnys oli korkealla, kun piti/sai olla valmentajalle tilivelvollinen. Oli selkeet ohjeet, joita oli helppo noudattaa.

Aika pian päätin myös itse opiskella valmentajaksi ja päästä tsemppaamaan muita sekä jakamaan opittua tietoa sekä taitoa.

Cambridge Ohjelman aikana ei tarvitse nähdä nälkää, keitot, pirtelöt ja ym. ovat hyvän makuisia. Taso-ohjelma opettaa lautasmallin, annos koot, ruokarytmin sekä oikeat ja järkevät valinnat. Kävin jonkin verran ulkona syömässä ja ohjelman noudattaminen oli myös silloin helppoa. Valmentajan kanssa mietimme etukäteen järkevät valinnat ja pohdimme aterioiden sopivuutta taso-ohjelmaan.

Sain "nauttia" elämästä ja silti laihduin!! Nyt olen tyytyväinen itseeni, ylpeä onnistumisesta ja puhkun intoa sekä tarmoa. Ihailen uutta olomuotoani peilistä sekä uusia vaatteitani ja lupaan kuvalleni, ettei paluuta entiseen enää ole.

Cambridgen-ohjelma oli minun, jojoilu-mestarin pelastus ja jojoa en enää tarvitse.

Suosittelen ohjelmaa Sinulle, joka haluat pysyviä tuloksia.

Elsille iso kiitos valmentamisesta sekä kaikesta tuesta valmentaja opintoihini.Kiitos myös rakentavista keskusteluista, hyvistä perusteluista sekä "ruotuun" laittamisesta. Annan suuren arvon valmennus työllesi!!

 

Terkuin Kirsi

 

Valmentaja: Kirsi Johansson