Elina -16 kg

Ennen

Jälkeen

Olin lihonut viime syksyn aikana 10 kiloa ja minulla oli paha olo. Aloitin PT:n kanssa treenaamisen, enkä pystynyt liikkumaan, kun maha oli tiellä. Mietin, millä saisin olon paremmaksi ja tajusin, että auttaisi jos pääsisin normipainoon. Muistin, että kaveri oli kertonut Cambridge Ohjelmasta ja tunsin paikkakunnan valmentajan, joten oli helppo aloittaa. Päätin siis hakea Leenalta apua.
En uskonut, että onnistuisin, mutta alku oli helppo. Oli hyvä, ettei tarvinnut koko ajan laskea kaloreita. Lipsumisiakin tuli, mutta oli hienoa kun ohjelma räätälöitiin minulle sopivaksi ja näin löytyi juuri minulle sopiva tapa laihduttaa.
Olo on nyt reilu 15 kiloa kevyempänä paljon parempi. Vaatteet ovat menneet uusiksi ja istuvat paljon paremmin. Tuntuu hauskalta, kun ihmiset eivät meinaa tuntea minua nopean muutoksen jälkeen. Ainoa negatiivinen asia on ollut hiusten lähtö.  
Suosittelen Cambridge Ohjelmaa kaikille, joita oma ylipaino ärsyttää. On hyvä tietää, ettei jää yksin myöskään painonhallintavaiheessa, vaan valmentaja valvoo jatkossakin.

Valmentaja: Leena Niittynen