Janne -25 kg

Ennen

Jälkeen


Tammikuussa huomasin valokuvasta kuinka vyötärölle oli kehittynyt melkoinen pelastusrengas ja päätin, että nyt on asialle tehtävä jotain. Olin muutaman kerran aikaisemmin tiputtanut painoa, mutta aina oli tullut kiloja takaisin ja vähän vuosi vuodelta lisää. Olin kuullut muutamalta ystävältäni tästä Cambridge ohjelmasta ja päätimme ottaa tästä ohjelmasta lisätietoa.  Vaimoni kaivoi yhteystiedot esiin ja lupasi varata meille ajan.  Tapasimme valmentajamme ja ilmoitimme tavoitepainomme ja valmentaja ilmoitti, ettei ole ongelmaa.
Valmentajan alustus herätti luottamusta, ja luottamusta lisäsi se että valmentaja oli ravitsemusterapeutti. Meille kerrottiin myös että kyseessä on turvallinen laihduttaminen ja yhdessä vaimoni kanssa ryhdyttiin tähän projektiin. Noudatin saamiani ohjeita lähes pilkulleen ja tulokset olivat sen mukaisia. Yhdessä oli helppoa noudattaa ohjeita kun toinen tuki toista. Hankittiin jopa keittiövaaka, että varmasti on oikea määrä kutakin tuotetta. Kiusauksia ei tullut ja paino tippui suunnitellusti ja nyt 3 kuukautta myöhemmin olen 25 kiloa ja vaimoni 10 kiloa hoikempia. Kehon koostumusmittaus kertoi alussa asioiden olevan todella huolestuttavalla tasolla, mutta nyt kaikki tulokset ovat erittäin hyviä.
Parasta antia oli varmaan, kun oppi oikean ruokailurytmin, lukemaan pakkauksista tuoteselostukset ja tarvittavan annoskoon sekä oikeaoppisen ateriamallin. Nyt katson terveyteni kannalta luottavaisena tulevaisuuteen. Voin suositella Cambridge ohjelmaa kaikille.

Valmentaja: Leena Niittynen