Merja -32 kg

Ennen

Jälkeen

Suht tuore ihastukseni joogaan sai minut arvostamaan kehoani kunnioituksella. En halunnut aloittaa Työterveyslääkärin minulle määräämää verenpainelääkitystä, joten tammikuussa 2014 ilmoittauduin Leenan ryhmävalmennukseen. 
Olen kolmen jo täysi-ikäisen nuoren naisen äiti ja kahden ihanan pojan mummu. Tahdon voida hyvin ja tuntea oloni virkeäksi.

 Kävin Leenan ryhmätapaamisissa säännöllisesti viikoittain. Ryhmässä oli mahtava tunnelma, kiitos ihanien kanssapudottajien! 
Aloitin CB tasolta kaksi laihdutukseni ja tämä oli minulle todella tehokas ja uskomattoman vaivaton tapa pudottaa painoa. Valmentajan ohjeiden tarkka noudattaminen palkitsi minut huikeilla tuloksilla! Päivittäisiä ruoka-annoksia oli helppo muokata vaihteleviksi CB tuotteiden suuren valikoiman ansiosta. Ketoosin ansiosta myös turhat ruokien mielihalut katosivat.

Aiemmin olen pudottanut painoani myös Painonvartioiden sekä kuntosalin ryhmässä. 
CB laihdutus on vaivatonta, koska annokset ovat valmiina eikä niitä tarvitse punnita. CB tuotteilla painon pudotus on turvallista ja sain olla varma että kehoni saa kaiken tarvitsemansa ravinteen. Lihakset on helpompi säilyttää painonpudotuksen aikana kuin muissa dieeteissä. Painoa putosi puolen vuoden aikana 30kg.

Nautin keventyneestä olostani, liikkumisesta sekä tunnen itseni nuoremmaksi, terveemmäksi ja elinvoimaisemmaksi. 
CB taso-ohjelman avulla olen oppinut säännöllisen ja terveellisen ruokailun. 
En tarvitse mitään lääkityksiä.

Nautin pukeutumisesta normaalikokoisiin kauniisiin vaatteisiin ja peilikuvani on huomattavasti onnellisempi. 
Tuntuu hyvältä kun miehenikin on iloinen ja ylpeä saavutuksestani. Kehuja on aina mukava kuulla!

 Moni ystävä ja työkaveri on CB laihdutukseni tulokset nähtyään nyt myös pudottanut painoaan Cambridgellä. Olen todella onnellinen, että olen saanut olla heille esikuvana.

 

Valmentaja: Leena Niittynen