Daniela -21 kg

Ennen

Jälkeen

Tässä jo 4 kk Cambridge ohjelmalla menty ja -16kg näyttää vaakaa.

Aloitin tämän projektin ihan yksin, mutta toisella tapaamisella tuli tuttuja Hinthaaran PT-Studion ovella vastaan (äiti&tytär) ja päätettiin sitten tehdä tästä 3 hengen ryhmä ja yhteistulos on huikee -70kg!!!

 Tämä nainen kun täytti 30, niin päätti tehdä elämäänsä pikku muutoksen.

Olen aina ollut reippaasti ylipainoinen ja vaikka kavereita on löytynyt paljon, niin parisuhdetta tai edes jotain sinnepäin, ei kyllä ikinä ollut.    Kavereille aina tullut sanottua, että jos joskus löydän jonkun joka kiinnostuu minusta tällaisena niin silloin löydän varmaan motivaation ja itseluottamuksen tehdä asialle jotain...ja näinhän siinä sitten kävikin. ;) Jos helposti vertaa omia tuloksia muiden tuloksiin, niin silloin ryhmävalmennus ei välttämättä ole oma juttu. Ryhmästä saa kuitenkin tsemppiä ja motivaatiota. Onneksi on myös joku joka jaksaa kannustaa sua eteenpäin ja pitää huolen siitä että et sitä pizzaa tai sipsiä ala syömään, jos motivaatio meinaa olla kovilla.

Mulla alku oli vähän hankalampi. Kilpirauhasen vajaatoiminnalla kun mennään niin oli muutaman viikon etsiminen et minkälaisella ruokailulla tässä pitäisi edetä. Pitää muistaa et kaikki olemme erillaisia ja se paino ei vaan lähde kaikilla samaan tahtiin ja vaan jaksaa uskoa että niin kauan kun kiloja lähtee niin teet jotain oikein. Ja kun miettii että tuollainen tulos ja en ole liikkunut paljon mitään kun mun polvi on vaivannut liikkumistani koko tämän vuoden.                                                                                                                                                        Mutta nyt pikkuhiljaa kävelylenkkejä, n. 5 km, 2-3 kertaa viikossa. :)

Kiitos Marjalle, Annalle ja Monicalle ryhmätuesta ja omaa kultaa kiitän aina välillä muilla keinoin. ;)

Seuraava teksti tulee sitten kun on 30 kiloa lähtenyt ;)

Siihen asti Hei Hei ja Hyvää Kesän odotusta! :)

Valmentaja: Marja Juntunen