Tarja -14 kg

Ennen

Jälkeen

Olen istumatyötätekevä naisihminen, jonka ”ylikilot” ovat vuosien saatossa salakavalasta tulleet. Liikuntakaan ei ole kuulunut niin säännöllisesti arkeeni, ja ei ole kerta kaikkiaan (muka) kerinnyt perheen ja työn välissä hoitamaan itseensä.
Luin lehdestä erään miehen huomattavasta painonpudotuksesta Cambridgen ohjelman avulla, jolloin päätin, että jos hänkin onnistui niin miksen minäkin. Joten tuumasta toimeen…
15.3.2016 aloitin Cambridge ohjelman avulla saavuttamaan omaa ”ihanne painoani”, jolloin määriteltiin 10 viikossa -10 kg.
Sain ohjeet valmentajaltani Sanna-Kaisalta, jotain aloin noudattamaan orjallisesti tasolta 1+, sillä olin sisäisesti sitoutunut tähän laihdutukseen, vähät välitin että pääsiäinen tulossa (mämmi ja pääsiäisherkut). Ensimmäinen viikko tuntui tosi raskaalta totutella syömään ”pussikeittoruokia”, kun muut söivät ”normaalia ruokaa”, mutta ajattelin, että jaksaa jaksaa, vaikka vatsa murisi ja nälkäkin oli. Näillä mennään, kun kerran on aloitettu ja päättänyt laihtua. Sitten tuli se mahtava olotila ketoosissa, jaksankin painaa kotityötkin vielä päätyöni jälkeen ja olotila oli kuin leijuisi maasta irti. Ihanaa!
Nousin tasoilla ylöspäin 2 viikon välein ja paino tippui 1-2 kg /viikko.
27.4.2016 saavutin tämän -10 kg 6 viikossa, johon olin tähdännyt ohjelmaan lähdettäessä, joten tästä oli hyvä jatkaa loput 4 viikkoa, kun kaikki -kg oli plussaa itselleni.
25.5.2016 on kulunut 10 viikkoa ja viimeinen punnitus edessä. Paino oli pudonnut -14 kg.
ISO WAU ITSELLENI ja ISO KIITOS rakkaalle, mahtavalle, ja tsemppaavalle valmentajalleni Sanna-Kaisa Lehdolle. Toivottavasti en näe sinua enää näissä merkeissä.
Missään vaiheessa (1 viikkoa lukuunottamati) en ole nälkää nähnyt ja kertaakaan en ole ruuistani lipsunut (ei herkkuja ja makeisia).
Toivottavasi tulenkin jatkossa pitämään itsestäni huolta ja kilot kurissa, kun lautasmallit on ajettu aivoihini. Tästä on hyvä jatkaa.
Kiitos Cambridge Ohjelma, että olette olemassa.

Valmentaja: Sanna-Kaisa Lehto