Kirsi -34 kg

Ennen

Jälkeen

Ensimmäistä kertaa tuli kuultua Cambridge-ohjelmasta läheisen laihduttua hyvin emäntänsä kanssa, silloin sitä ei vielä tullut ajatelleeksi, että ”hei, tätähän voisi itsekin kokeilla!” vaikka silloin painoa olisi ollut jo itsellä mistä pudottaa. Meni se reilu vuosi, jonka jälkeen alkoi itsellä olla mitta täysi oman painon kanssa kamppailemisesta.

Päässä lamppu syttyi ja mieleen palautui Cambridge-ohjelma, ei siinä mennyt kauan kun katselin jo oman alueen valmentajaa ja muutaman päivän päästä mietittyäni pääni puhki, päätin soittaa valmentajalle. Yllätyin kuinka sujuvasti ja nopeasti tapaaminen saatiin järjestettyä ja painon laskeminen alulle. Noudatin valmentajan antamia ohjeita tarkkaan ja alkupuserruksen jälkeen ohjeiden noudattaminen kannatti, sillä tuloksia alkoi syntyä.. ja nopeasti! Mitä enemmän painoa tippui, sitä enemmän motivaationi kasvoi. Maaria valmentajan ja läheisten tuki auttoi minua jaksamaan, kiitos teille!

Nyt painon pudottua itsevarmuutta on tullut lisää ja sitä jaksaa pysyä muiden touhussa mukana. Tästä ei voi muuta kuin lähteä uuden minän ja elintapojen kanssa kohti uusia haasteita!

Valmentaja: Maaria Kemppainen