Jenny -11 kg

Ennen

Jälkeen

Olen yksi niistä monista, joilla on ollut vaikeuksia oikein syömisen ja painonhallinnan suhteen oikeastaan koko aikuisikäni. Ystäväni on auttanut minua vuosien varrella tekemällä ruoka- ja treeniohjelmia, mutta jossain vaiheessa kuitenkin homma on karannut, johtuen mielihaluista, tunnesyömisestä ja suoraan sanottuna laiskuudesta.

Aloitin tämän Cambridge-ohjelman tammikuussa ja valmentajani, Veijo Sillanpään, kanssa kemiat natsasi heti yhteen! Aloitin paastolla ja siitä alettiin nostamaan portaittain kaloreita. Paino ei heti lähtenyt laskemaan odotetulla tavalla, mutta päivien kuluessa ja tasojen edetessä tulokset alkoivat näkyä.

Ohjelma oli tottakai aluksi rankka, johtuen niukoista kaloreista ja se vaikutti treenaamisen tehoon, mutta päättäväisyys ja valmentajan kannustus veivät minua eteenpäin. Hairahduksia ei minulle tullut, koska pidin tavoitteen kirkkaana mielessä, puhuin avoimesti valmentajani kanssa ja sain häneltä tukea ja ohjeistusta. Minusta oli erittäin tärkeää ja hienoa, että sain valmentajaltani, muiden valmennettavien tekemiä reseptejä, joihin oli laskettu kalorit. Minun suurin pelastukseni tällä dieetillä oli vanilja- tai banaanipistelöstä tehdyt letut! NAM! Siitä kiittelen joka ilta näitä lettuja tehdessä Veijon vaimoa, Maarittia! (Cambridge valmentaja Lappeenrannassa)

Aloittaessani Cambridge-ohjelman, painoni oli hurjat 69,4kg (pituus 159cm) ja viime viikolla aamupaino näytti 58,5kg ja rasvaprosenttini on tällä hetkellä noin 16. Olo on mahtava! Olen oppinut, mitä oikeasti on terveellinen ja puhdas ruoka, sekä ruokailujen säännöllisyys. Olen innostunut superfoodeista ja kokeilun halu kokkailun suhteen on kasvanut! Uusia makuelämyksiä etsin koko ajan. Terveellinen ja puhdas ruoka voivat olla ja ovatkin erittäin herkullisia!

Haluan painottaa, että olen koko ajan treenannut 4-6 kertaa viikossa. Treenit ovat koostuneet hyvinkin rankoista salitreeneistä, juoksulenkeistä, sekä toiminnallisista ja juoksua tukevista vetotreeneistä. Ja siltikin, vaikka olen syönyt niukasti, niin olen saanut pidettyä lihasmassaa yllä ja jos peilikuvaa on uskominen, niin lisättyäkin sitä hiukan.

Olen saavuttanut tavoitteen, joka Veijon kanssa asetettiin tammikuun alussa ja tulokset puhuvat puolestaan. Minulla on aivan mahtava ja energinen olo, sekä nyt minulla on rytmi niin syömisessä kuin treenaamisessakin. Peiliin katsoessani näen sieltä juuri sen ihmisen, jota olen kaipaillut ja etsinyt. Olen myös oppinut, että itseään saa ja pitääkin välillä hemmotella. Tärkeintä on, että palaa kuitenkin siihen perusarkeen, eikä tee herkuttelusta jokapäiväistä. Toisaalta, minusta tuntuu, että minun herkkupäivä joka päivä, kun teen itselleni herkulliset letut (vanilja- tai banaanipirtelöstä ) ja laitan päälle vadelmia!

Valmentaja: Veijo Sillanpää