Pia -10 kg

Ennen

Jälkeen

Raskauden aikaiset kilot tipahtivat vain puolella synnytyksen jälkeen ja herkuttelu jatkui ja paino nousi lisää. Sisareni, joka on valmentaja, ehdotti minua liittymään testiryhmään, jotta pääsen liikakiloistani eroon ja opin taas syömään oikein.

Ensimmäiset taso1- päivät olivat vaikeita, koska olin tottunut syömään 5 kertaa päivässä, mutta toisaalta oli helppoa kun ei tarvinnut tehdä ruokaa. Loppua kohden tuntui taas vaikealta, koska ruokaa piti syödä enemmän.

Laihdutin aikaisemmin Painonvartijoiden pisteillä saman verran, mutta pidemmällä aikavälillä. Pidin enemmän pisteiden laskemisesta, koska kaloriluvut ovat paljon korkeampia. Koin myös helpommaksi pisteiden laskemisen, koska heillä oli pistevihkot, joista pystyin helposti tarkistamaan syömäni ruoat.

Olo on kevyempi, enkä hengästy enää yhtä herkästi. Ja mikä parasta, mahdun taas omiin vaatteisiini, joihin en ole mahtunut sen jälkeen kun tulin raskaaksi eli noin 2 vuotta sitten!

Opettelen edelleen syömään enemmän kasviksia ja vähemmän herkkuja.

Mitään odottamatonta ei tapahtunut, valmentaja kertoi kaikesta mitä tapahtuu kehossa ja mielessä laihdutuksen aikana ja niillä eväillä oli hyvä jatkaa.

Valmentaja: Nina Piippanen