Raila -11 kg

Ennen

Jälkeen

Minusta oli tullut iso, liian iso. Olin myös liian iso niihin toppahousuissa, joihin ahtauduin makkaramyyntitalkoisiin lokakuussa 2014. Toisin oli myyntikaverillani, hänellä oli poikansa toppahousut, kun omat eivät pysyneet päällä. Kuulin makkaran tuoksussa tarinan muutoksesta ja tulokset tekivät vaikutuksen. Kiinnostukseni heräsi Cambridgeä kohtaan.

Tutkin nettisivuja ja löysin valmentajan. Ensimmäisen yhteydenoton teki helpoksi Sadun nettiajanvaraus. Ilman sitä projekti olisi ehkä jäänyt aloittamatta. Ensi tapaamiseen menin hyvin epäilevänä. Mietin, onko kyseessä dieetti, joka perustuu pelkästään Cambridge-tuotteiden käyttöön ja niiden myynnin maksimointiin. Sadun kertoessa ja esitellessä ohjelma vakuutuin sen sopivuudesta minulle. Tavoite kohti normaalia lautasmallia tuntui itselle sopivalta ja mahdolliselta.

Halusin aloittaa projektini niin, että motivaationi varmasti säilyy ja aloitin 1 tasolla. Nälkä oli välillä ja kiukuttikin, mutta tuloksia tuli ja reilussa viikossa paino tippui neljä kiloa. Tahti tasaantui matkan edetessä. Matkan aikana tajusin asiat ja tavat, jotka olivat tehneet minusta liian ison. Valmentajan kanssa käydyt keskustelut ja tapaamiset olivat minulle tärkein asia onnistumisessani. Sadun positiivinen ote kannusti jatkamaan ja uskomaan onnistumiseen. Neljän kuukauden jälkeen en ole enää liian iso. Olen sopiva itselleni ja reilun kymmenen kiloa pienempi. Nyt toppahousuni ovat liian isot.

Valmentaja: Satu Pispa