Riitta -11 kg

Ennen

Jälkeen

Huomasin, että minun oli vaikea kumarrella ja liikkua enkä ollut tyytyväinen peilikuvaani. Vaatteet olivat jääneet pieneksi. Kävin parin kuukauden ajan Cambridge Ohjelman nettisivuilla tutustumassa ohjelmaan ja lokakuussa tein päätöksen: "Nyt se alkaa"
Koin Cambridge Ohjelman todella helpoksi. Aloitin ohjelman 3-tasolla ja yllätyin kuinka paljon saa syödä ja kuinka pienillä muutoksilla sai paljon tuloksia aikaan. Samalla opin näkemään terveellisen ruuan vaikutuksia ja ymmärsin minkälaisia kalorimääriä voi ja saa syödä kevyemmillä ja terveellisillä vaihtoehdoilla.
Tämä oli ensimmäinen laihdutuskuurini.
Sain energisyyden takaisin, olen pirteämpi ja virkeämpi. Nykyään tykkään taas peilikuvastani ja on hienoa käydä vaateostoksilla.
Kärsin aiemmin jalkavaivoista, ne on vähentynyt keventymisen myötä. Myös verenpaineeni on laskenut. Kaikki tämä on siis hyödyttänyt positiivisesti omaa terveyttäni.
Itseluottamukseni on kasvanut ja tykkään enempi itsestäni ohjelman jälkeen. Opin syömään oikein ja terveellisesti ja ohjelman myötä turha "puputtaminen" on jäänyt pois. Työskentelen ruuan ja leivonnaisten läheisyydessä, ja olen oppinut välttämään jokapäiväisen herkuttelun. Nykyään juon myös paljon vettä, millä on suuri merkitys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
En osannut odottaa, että oikeasti pystyisin tähän. Koko ohjelmani aikana (noin 4-5 kuukautta) ei tullut takapakkia. Valmentaja-Satu oli tsemppaava, kannustava ja antoi hyviä vinkkejä ja ohjeita. Koin myös hyväksi, että valmentajallani oli omakohtainen kokemus ylipainoisena olosta.
Suosittelen rohkeasti Cambridge Ohjelmaa ihan kaikille, jotka haluaa elämäntapamuutoksia. Laihduttaminen ja elämänmuutos palkitsee paljon enemmän kuin vanhaan huonoon vetämättömään oloon jääminen!

Iso kiitos Satu!

Valmentaja: Satu Pispa