Tiia -9 kg

Ennen

Jälkeen

Raskauden ja lapseni syntymän jälkeen yritin useasti ottaa itseäni niskasta kiinni ja pudottaa kertyneet kilot itsenäisesti siinä onnistumatta. Koin jo haluttomuutta edes lähteä yrittämään, koska olin epäonnistunut niin useasti. Lopulta muutaman vinkin kautta päätin lähteä kokeilemaan Cambridgea.

Minulle Cambridge ohjelma toimi paremmin kun olin osannut ajatella. Laihduttaminen oli mielekästä ja koska enää en ollut yksin projektini kanssa vaan vastasin tuloksistani myös valmentajalleni, toi se projektiin aivan uudenlaista potkua.En ollut aiemmin kokeillut muuta kuin itsenäistä laihduttamista ja siihen  verrattuna tämä oli huomattavasti tehokkaampi tapa.Saavutin asettamani tavoitteen ja koin vihdoin pystyväni seisomaan päätösteni takana.

Olen tyytyväisempi itseeni, jonka vuoksi yleinen mielialani on parempi. Jaksan arjessa paremmin ja kiinnostus parempaan ruokaan tuntuu tulleen jäädäkseen. Ruokavalioni on myös monipuolistunut hurjasti ja paljon huonoja

ruokailutottumiksia on jätetty unholaan.Laihdutus oli todella nopeaa, joka antoi valtavasti motivaatiota jatkaa. Myös "helppous" yllätti. Toki mitään ei saa ilmaiseksi, mutta ohjeita noudattamalla kaikki sujui lopulta kuin itsestään.

Valmentaja: Satu Pispa