Arja -23 kg

Ennen

Jälkeen

Aloitin laihdutukseni, koska en pitänyt mitä näin peilistä enkä olotilastani, joka oli täysin vetämätön, väsynyt. Nyt jos koskaan oli aika siirtyä ajatuksista oikeisiin tekoihin.

Olin jo aikaisemmin kuullut Cambridge Ohjelmasta kyläilyn yhteydessä ja kuullut, miten helppoa ja vaivatonta se on ja että saa nopeat tulokset ilman pakollista liikuntaa

Olin katsonut asiasta lisää netistä ennen päätöstä ja sieltä löysinkin valmentajan ihan läheltä. Kesälomani jälkeen meninkin Elinan juttusille ja siitä alkoi taival kohti hoikempaa minääni. Valmentajan kannustaessa se oli päätös että nyt tai ei koskaan - päivääkään en ole katunut että lähdin tähän mukaan.

Aikaa kului tasolta tasolle mentäessä huomaamattomasti, nyt 8kk:tta myöhemmin 24kg kevyempänä.  Aloitin ns. puhtaalta pöydältä kolmen pirtelöpussin kanssa per päivä, pikkuhiljaa opetellen uutta ruokarytmiä ja annoskokoja. Paino putosi helposti. Salaatin tullessa pussien lisäksi, pöytä oli kun taistelutanner täyttyen eri vihanneksista/kasviksista keittiövaa`an ja läppäristä katsoen siinä sivussa finellistä kalorit... matkan varrella oppi että mistään ei tarvitse luopua kokonaan että on vapaus valita ja kesällä ei tarvitse grillata kaikkea mahdollista samana iltana. Ehdoton EI odottaa nurkan takana hetkeä jolloin iskeä, ennemmin pari palaa suklaata hallitusti kuin koko levy kerralla.

Painonpudotus eteni itsekuria hakien ja sitä löytäen Elinan kannustaessa varsinkin, kun paino välillä jymähti paikoilleen, kehonmittaus kuitenkin näytti että homma etenee...ja ennen kuvat toivat lisää motivaatiota.

Nyt vireyttä löytyy heti aamusta jatkuen vielä työpäivän jälkeenkin iltaan ja liikunnastakin on tullut mukavaa. Liikuntaa tuli lisättyä eri muodoissa ihan jo luonnostaan.

Puhumattakaan siitä, kun vaatekaapin sisältö meni uusiksi, miten mukavaa mennä sovituskoppiin kun vaatteet istuvat paremmin ilman jenkkakahvoja.

Suosittelen kaikille tätä ohjelmaa tällä onnistuu!

Kiitos Elinalle, joka on tsempannut antanut neuvoja ja vinkkejä että olen päässyt tavoitteeseeni.

Valmentaja: Elina Ahvamaa