Markus -13 kg

Ennen

Jälkeen

Halusin hävittää vyötärölleni kerääntyneet ylimääräiset rasvat pois. Kesän aikana tuli syötyä ja juotua vähän ylimääräistä ja poikanikin kysyi minulta, kun olin ilman paitaa, että mitä noi sun kyljissä olevat jutut on?

Kokemus oli erittäin positiivinen. Valmentajani oli oikein innostava ja mahtava. Sain paljon uutta tietoa ravinnosta ja määristä mitä aterian kuuluisi sisältää. Monta ahaa elämystä tuli ja näistä tiedoista on varmasti hyötyä vielä pitkään. Suosittelen kaikille ja myös miehille.

En ole aikaisemmin kokeillut mitään diettiä. Tässähän laihduttaminen perustuu oikeanlaiseen ravintoon ja määriin, eikä niinkään liikkumiseen.

Olen taas sinut kroppani kanssa ja arki sujuu keveämmin. Ravintotietämykseni parani huomattavasti ja sain ruokavaliooni muutamia tärkeitä parannuksia. Esim. marjoja ja sieniä ei aiemmin tullut juurikaan syötyä.

Arki sujuu keveämmin ja ateriat tulee suunniteltua etukäteen paremmin.

Cambridge tuotteet olivat todella hyvänmakuisia. Ajattelin ennen diettiä, että ei niitä voi syödä ja mitähän tästä tulee. Mutta hyvinhän se meni.

Jos jotain päättää niin pitäkää siitä kiinni. Paljon tuli naljailua tästä dietistä kavereilta ja työpaikalla. Mutta tulokset puhukoon puolesta.

Tsemppiä kaikille mukaan lähteville!

Valmentaja: Elina Ahvamaa