Karin -19 kg

Ennen

Jälkeen

Olin teinityttönä pienikokoinen, lyhyt ja hoikka. Runsaat 20 vuotta sitten, odottaessani esikoista, alkoi mahan lisäksi myös vaa’an mittarilukema kasvaa. Paino jojoili vuosikausia edestakaisin, kunnes lähti räjähdysmäisesti nousemaan reilu kolme vuotta sitten tumpatessani viimeisen tupakan - vaihdoin tupakat roskaruokaan ja suklaaseen. Olin jo jonkun aikaa kärsinyt polvikivuista, jotka vaivasivat koiria lenkkeilyttäessäni. Oma peilikuvakaan ei miellyttänyt ja valitin oloani ystävälleni, jonka laihtumista olin seurannut jo jonkin aikaa. Kokeilin jossain vaiheessa Nutrilett -ohjelmaa yksin, mutta en saanut toivottuja tuloksia aikaan. Syyskuussa 2014 lähdin ystävättäreni matkaan Mallan luo. Aloitin 1+ tasolta ja laihdutus tuntui heti alussa lähtevän hyvin käyntiin.

Ketoosin avulla irrottauduin ruuasta ja opettelin syömään oikein. Ryhmän tuki ja vastuu ryhmälle auttoivat myös.

Uusien ruokailutottumusten myötä lisäsin liikuntaa. Viikko-ohjelmaan tuli koiralenkkien lisäksi muun muassa vesijuoksua ja kahvakuulaa.

Painon pudotessa jaksoin yhä enemmän ja mieliala koheni.

Nyt 17 kg kevyempänä oloni on hyvä ja jaksan lenkkeillä koirien kanssa 10 km lenkkejä.

Vaatteet istuvat paremmin ja itsetuntoni on parantunut. Vyötärön ympärys on pienentynyt kokonaiset 34cm (ennen 110 cm ja nyt 76 cm)!

Cambridge Ohjelman avulla löysin uuden kevyemmän ruokailun joka vaikuttaa koko perheen hyvinvointiin.

Tavoitepainoon on vielä pari kiloa karistettavaksi, mutta periksi en anna vaan saavutan tavoitteeni toukokuussa 2015.

Hurjan iso kiitos Mallalle ja ystävilleni tuesta ja tsemppauksesta.

Valmentaja: Marja-Leena Heino