Asko -32 kg

Ennen

Jälkeen

Luin joskus syksyllä 2014 paikallislehdestä jutun naisesta,  joka oli laihduttanut melkoisen määrän kiloja. Tämä tarina tuli kristallinkirkkaana mieleeni kun palasin joululoman jälkeen töihin, eikä haalarit meinanneet mahtua enää päälle. Nehän sentään olivat kokoa 60. Asialle täytyi tehdä jotain ja niin otin yhteyttä valmentajaani Miiaan, josta tuo lehtijuttu oli.

Näin alkoi yhteinen taival valmentajani Miian ja Cambridge-ohjelman kanssa.

Aloitin kuurin, joka tuntui täysin mahdottomalta. Pelkkiä pussiruokia ja vettä! Ensimmäisen aamupuuron jälkeen ajattelin, että mitä sitä tuttua miestä kiusaa ja meinasin juoda oikein kunnon sämpyläkahvit sen päälle, mutta sinnittelin kuitenkin.

Siitä se laihdutus lähti. Parin päivän jälkeen tulikin jo kannustusviesti valmentajalta, että seuraavat päivät ovat  sata kertaa helpompia ja niinhän ne olivatkin. Ja mikä parasta nämä Cambridge-pussit sisältävät kaikki "tilpehöörit" mitä kroppa tarvitsee.

Painoa lähti ensimmäisen kolmen viikon aikana 10,5kg ja olin täysissä ruumiin ja sielun voimissa. Tämä olikin helpompaa kuin osasin kuvitellakaan. Olo oli jo nyt aivan mahtava ja lenkkeilykin alkoi  maistua. Tavoitteeksi asetin, että painon täytyy olla kaksinumeroinen luku kun kesäloma alkaa, mutta siihen päästiinkin jo ennen pääsiäistä.

Nyt on painoa lähtenyt 32kg ja aikaa kulunut 4,5 kk ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Vaatteetkin saa muualta kuin MR.BIG-liikkeestä.

Tästä kaikesta saan kiittää Cambridge-ohjelmaa ja erityisesti valmentajaani Miiaa.

Valmentaja: Miia Salminen