Tuike -29 kg

Ennen

Jälkeen

Elettiin syksyä 2014, kun jalat särkivät, väsytti, vaatteet kiristivät ja olo oli muutenkin tukala. Selailin nettiä ja pohdin mitä tekisin painolleni ja ololleni? Eksyin Cambridge-sivuille ja sen onnistumistarinoihin. Mietin olisikohan tämä minun juttuni?

Muutaman päivän kuluttua mieheni toi kotiin lehtijutun, jossa kerrottiin tarina Miia Salmisesta ja hänen onnistumisestaan painonpudotuksessa sekä myöhemmin ryhmänohjaajana Cambridgessä. Juttua lukiessani päätin, että tätä minäkin haluan, pudottaa painoani!

Tammikuun alkupuolella 2015 otin yhteyttä Miiaan ja jo 9.1.2015 meillä oli ensimmäinen tapaaminen.

Ensimmäisen viikon olin tasolla 1 ja siitä sitten edettiin pikkuhiljaa.  Olo tuntui päivä päivältä mukavammalta ja kilot karisivat tasaisesti. Töissä ja kotona asiaan suhtauduttiin hyvin. Minua tsempattiin pysymään tavoitteessani. Suuret kiitokset miehelleni, joka on tukenut minua koko ajan!

Ryhmänohjaaja Miia tapailin tasaisesti n- 2-3 viikon välein. Miia antoi hyviä vinkkejä ja kannusti eteenpäin.

Suurena apuna minulle oli myös ryhmämme, jossa samanaikaisesti oli vain 2-3 henkilöä. Heidän kanssaan oli mukava jutella onnistumisista ja myös ongelmista. Jokaiselle tämä matka on varmasti erilainen.

Cambridge-pusseista miellyin eniten keittoihin ja puuroon. Myös patukat olivat hyviä ja niitä oli helppo nauttia töissä kahvipausseilla. Pirtelöihin en missään vaiheessa oikein ihastunut. Juomajauhe oli ja on myös mukava makuvaihtelu veden juontiin.

Cambridge laihdutus oli, kuin luotu minulle. Missään vaiheessa en kokenut näläntunnetta. Vedenjuonti oli minulle aluksi vaikeaa, mutta jo parin viikon kuluttua sitä kaipasi. Ruokailuvälit pyrin pitämään n. 3 tunnissa.

Näin jälkikäteen ajatellen, kaikki oli minulle helppoa, niin tasojen vaihto, kuin muutkin asiat.

Lisäsin vähitellen myös liikuntaa. Ennen vain vähän kävelyä harrastaneelle, lenkit pitenivät ja määrät viikossa lisääntyivät. Muutaman viikon kuluttua pystyin jo juoksemaan ja huomasin myös pitäväni siitä! Nyt, kun olen tavoitteessani, tyttäreni sai houkuteltua minut kuntosalille. Minulla on oma personal trainer ja olen uskaltautunut kokeilemaan myös spinningiä, joka tuntuu nyt minun jutultani. Erilaisia mahdollisuuksia on vaikka millä mitalla.

Olen laihduttanut ennen painonvartijoissa, mutta kilot ovat palanneet aina takaisin. Cambridgessä opetellaan syömään alusta asti kokonaan uudelleen ja ruuan punnitusta on vähän. Pystyt noudattamaan ohjelmaa missä vain, kunhan käytät mielikuvitusta.

Näin vanhemmiten painonpudotus yksin on hankalaa, mutta kun on muutama henkilö tukena ja tsemppaava ja asiansa osaava ryhmänjohtaja, homma sujuu….

Nyt muutaman kuukauden tavoitepainossani olleena, on kroppa kiinteytynyt ja olo on mahtava.

Aion olla edelleen mukana cambridgessä ja käydä vaa’alla Miian luona parin kuukauden välein.

 

Tuhannet kiitokset Miialle, mahtavalle ja asiansa osaavalle ryhmänjohtajalle, ilman Sinua matkani Cambridgessä olisi loppunut lyhyeen. Otit minut avosylin vastaan ja kyselit kuulumisia, joko tekstiviestein tai sähköpostilla. Levillä ollessani maaliskuussa, olit huolissasi, hiihtolenkkieni pituudesta ja siitä osaanko käyttää riittävästi ravintoa jne. Matka meni loistavasti! KIITOS!

Tuike

 

Valmentaja: Miia Salminen