Sanna -31 kg

Ennen

Jälkeen

Ylipainoni on kertynyt pikkuhiljaa aikuisiällä. Alkoi tuskastuttaa kun ei vaatekaupoista tahtonut löytää mitään kivaa päällepantavaa ja peilikuva inhotti. Välttelin kameraa, en halunnut tulla kuvatuksi. Olen aina ajatellut, etten mitään pussikuureja ala käyttämään, mutta nähtyäni onnistumistarinoita Cambridge-ohjelman käyttäjiltä alkoi ajatus kokeilemisesta vaivata. Yhden viikonlopun ajan ei mielessäni mitään muuta pyörinytkään joten maanataiaamuna soitin valmentajalleni, Terttu Liisa Mäkiselle ja varasin ajan.

Aloitin tasolta 1+ ja sitä jatkoinkin lähes koko laihdutuksen ajan. Pari-kolme ensimmäistä päivää olivat tuskaisia, mutta sitten helpotti. Motivaatio auttoi noudattamaan ohjelmaa ja paino putosikin tasaisesti, yhtään plussaviikkoa ei koko aikana tullut! Kesällä lomaillessa nostin tasoa ja syöminenkin hiukan reissussa muuttui, mutta silti paino putosi, tosin hitaammin. Terttu Liisa jaksoi kannustaa ja tsempata, käynneistä jäi aina hyvä mieli ja motivaatio vain kasvoi tulosten myötä.

Nyt vihdoin vajaan yhdeksän kuukauden kuluttua olen saavuttanut normaalipainon, myös olo on mahtava! Vaatevarasto on mennyt täysin uusiksi, mutta on kiva ostaa vihdoin pienempiä ja istuvia vaatteita.

 

Kiitän valmentajaani Terttu Liisaa, perhettäni sekä työkavereita tsempatessani minua painonpudotuksessa! Minulle Cambridge osoittautui juuri oikeaksi ja helpoksi tavaksi päästä haaveilemaani normaalipainoon!

Valmentaja: Terttu Liisa Mäkinen