Petri -19 kg

Ennen

Jälkeen

Laihduttamisen aloitus oli helppo päätös. Rekka hommissa liikunta hyvin vähäistä ja paino alkoi vain kertymään. Työvaatteet alkoivat tuntua pieniltä vaikka koko oli sama kuin aikaisemmin. Tämä alkoi herättämään ajatuksia laihduttamisesta.

Cambridge laihdutus on helpoin tapa saada varmoja tuloksia. Itselleni juuri oikea muoto sillä valmentaja neuvoo sinua mitä pitää syödä ja minkä verran. Sinun ei itse tarvitse laskea kaloreita jos et halua. Itse en laskenut kertaakaan koko päivän kalorimääriä ja alussakin vain punnitsin muutaman kerran kanan tai jauhelihan jonka jälkeen ei ole tarvinnut puntariin koskea. Alussa kun piettää itsensä lujana nii tulos on taattu.

Hyötynä tullut kevyt olo, liikkumisen helppous, vähenevät selkäkivut ja ei niin arat polvet. Ei tarvitse aina sitä autoa liikkumiseen, voi ottaa pyörän ja mennä sillä eikä tunnu edes pahalta.

Tulee seurattua mitä suuhunsa laittaa.

Yllätyksenä tuli ohjelman tehokkuus!!! En olisi uskonut että pelkällä itsekurilla saa melkein 19kiloa pois!

Aivan mahtavaa huomata ohjelman toimivuus. Tämän avulla laihduttamiseen jää koukkuun ja jatkoakin ajatellen tiedän millä saan kilot karistettua jos niitä alkaa jostain syystä kertyä.

Valmentaja: Kirsi Jokela