Virpi -29 kg

Ennen

Jälkeen

En ollut tyytyväinen omaan ulkonäkööni ja olo oli todella huono. Olin väsynyt. Vaatteet kiristivät eikä mikään näyttänyt hyvältä. Juhlat ja illanvietot olivat painajaisia vaateongelman vuoksi.

Cambridgella laihduttaminen oli yksinkertaista ja selkeää. Palkka tuli heti hyvästä työstä ja motivoi jatkamaan kohti tavoitetta.

Olen laihduttanut aiemmin Painonvartijoissa, joissa kaikki ruoka oli "sallittua" mutta vaikeus tuli juuri siinä kun kaikki täytyi valita itse. Ei ole helppoa! Cambridge ohjelman aikana ei tarvitse tehdä muuta kuin noudattaa 100% valmentajan ohjeita.

Voin huomattavasti paremmin, jaksan arjen askareet paljon paremmin, olen ylpeä uudesta ulkonäöstäni ja urheilu maistuu jälleen hyvälle !

Haluan panostaa omaan hyvinvointiin paljon enemmän. Mietin ruokaa tehdessä, että onko tämä kropalleni hyvää energiaa! Hyvän aterian jälkeen olo ei ole nuutunut ja väsynyt vaan päinvastoin. Haluan panostaa myös kauniisiin vaatteisiin toisin kuin miettisin mikä kaapu peittää vatsamakkarani parhaiten.

 
 

Haluan kiittää ihanaa valmentajaani Anna-Maijaa, joka osasi tsempata ja kehua oikealla tavalla! Anna-Maijan "ammattimainen ote" myös oli minulle tärkeää!

Valmentaja: Anna-Maija Klemets