Reija -13 kg

Ennen

Jälkeen

Kyllästyminen itseensä. Oma olomuoto tympi, koin että syöminen oli pelkkää makian mättämistä.

Todella erittäin helppona. Tärkein mitä tarvittiin oli päätös ja orientoituminen asiaan, loppu hoitui helposti.

Painonvartijoissa olen kertaalleen laihduttanut, laihduttaminen oli silloinkin helppoa mutta kunto meni todella heikoksi, olin hyvin nuutunut. Kerran aikaisemmin olen myös kokeillut Cambridge- laihdutusta eri valmentajalla, mutta tällä kerralla Tuijan luona koin että laihduttaminen oli paineetonta, ei liikaa keskitytty nopean tuloksen tekoon vaan aloitettiin maltillisesta 5 kg pudottamisesta ja jatkettiin sitten järkevästi ja inhimillisellä otteella. Rentouden löytäminen painonpudotukseen oli minulle todella tärkeää, sain kuunnella omia tuntemuksiani ja löytää itselleni sopivan pudotustahdin. Painon ylläpitäminen on ollut helppoa, Tuijan luokse on edelleen mukava tulla, ilmapiiri on kannustava ja todellista tukea antava.

Olen ollut paljon pirteämpi, aktiivilaihdutusaikana virran määrä oli niin valtava että olisin voinut vaikka talon rakentaa. Katson itseäni paljon hyväksyvämmin silmin, vaikka toki "korvien välin" mukaantulo on hidasta; Vasta nyt olen alkanut kokemaan että oloni on riittävän varma esim. riittävän pienten, sopivankokoisten vaatteiden käyttämiseen.

Itselläni on mukavampi olotila, en koe enää itseäni "läskinä". Vaatekaupassa sovituskoppiin meneminen on nykyään mukavaa, kopit ovat tilavampia kuin aikaisemmin :). Edelleenkin otan liian isoja vaatteita ja sitten saan käydä hakemassa S-kokoa.

Olin alusta lähtien tietoinen siitä että kun ohjelmalle lähden niin sitoudun siihen, ja tulosta tulee. Painon ylläpitäminen on ollut selkeää, tiedän paljonko voin herkutella ja miten sen arjessa kompensoin. Myös ennen haasteellisena kokemani matkustelu on sujunut hyvin, sekä laihduttamisaikana että ylläpitovaiheessa. Suunnitelmallisuus ja päättäväisyys ovat tärkeitä, Tuijan avulla mietimme yhdessä mitä esim. Hotelliaamiaisella syön jotta paino pysyy hallussa. Oman sitoutumisen vahvuus ja jämäkän selkärangan löytyminen ovat olleet isoja positiivisia yllätyksiä.

Jos vähääkään koet että tarvitset painonpudotusta, kokeile ehdottomasti! Cambridgeohjelma on helppo noudattaa, ja taso-ohjelman ansiosta tulos on myös pysyvä. Ilman Tuijaa en olisi onnistunut, valmentajan tuki oli ensiarvoisen tärkeää. Suosittelen lämmöllä!

 

Valmentaja: Tuija Lundström