Virpi -60 kg

Ennen

Jälkeen

Alle kouluikäisestä saakka olen kärsinyt ylipainosta, koulussa joutunut koulukiusatuksi. ikuisiässä monien vuosien lapsettomuus, lääkärin kieltävä päätös sappikivien poistosta ja näihin kaikkiin syy ylipaino.

Laihdutuskertoja ja keinoja on kymmeniä ja pudotettuja kiloja satoja. Epätoivo ja kilot oli vallannut miut, mietin että mistä saan apua? Yksin en pysty koska pudotettavaa on niin paljon.

Sitten se löytyi, pieni lehti-ilmoitus jossa mainittiin painonpudotuksesta. Netistä tutkailin että mikä Cambridge ja sieltä löytyikin paljon tarinoita joissa ihmiset kertoivat onnistuneensa. Mietin että eihän tää voi olla humpuukia ja etsin oman alueen valmentajan ja laitoin heti sähköpostia Kirsille.

Sitten sovittiinkin tapaaminen ja siitä aloitinkin saman tien.

Olin onnellinen että olin löytänyt apua niin mikään ei tuntunut vaikealle, ei edes 13viikon paasto.

Kilot rupesi tippumaan ja sohvaperunasta alkoi kuoriutua pirteämpi ja iloisempi ihminen. Lenkkeilyä en juuri harrastanut kun aika meni arjen askareissa kahden pienen lapsen kanssa mutta silti paino tippui tasaisesti. Liikkumisen into tuli pikkuhiljaa kilojen karistessa.

Olen todella tyytyväinen nopeaan ja turvalliseen painon pudotukseen jonka sain Cambridgen kautta ja siihen että sain niin hyvän valmentajan Kirsin. Henkilökohtaiset tapaamiset valmentajani kanssa kerran viikossa on se miun suuri apu tähän tulokseen. Saa käydä tunteet läpi hänen kanssaan, monet kerrat olen vuodattanut ilon ja surun kyyneliä. Tunteilla on niin suuri merkitys syömiseen ainakin minulla ja varmasti monella muullakin. Paasto aikana joka oli 13 viikkoa niin ehdin käymään tunnetiloja monia ja juhlia ilman ruokaa ja juomaa. Opin että asiat pitää ratkoa jollain muulla keinoin kun syömiseen tai juomiseen turvautuen.

En olisi uskonut että 8kk kuluttua olen 55kg  kevyempi ja täysin uudistunut äiti ja vaimo.

Niin tosi kun se onkin niin äiti kun voi hyvin niin koko perhe voi hyvin.

Olen myös onnellinen että tämä elämäntapamuutos on meidän koko perheessä, Mieheni on pudottanut painoa 15kg tässä vierelläni ruokavaliolla ja liikunnalla.

Matkani jatkuu vielä, kiloja on vielä pudotettavana mutta jokaisesta pudotetusta olen onnellinen.

Sen jälkeen siirryn tasapaino vaiheeseen jossa en ole koskaan onnistunut, mutta tällä kertaa onnistun ja kun vielä saan siihen apua valmentajaltani Kirsiltä.

 

Valmentaja: