Mestareiden mestari Ringa Ropo on nyt Cambridge valmentaja

TULE MUKAAN SINÄKIN

Mitä Cambridge valmentajana toimiminen tarkoittaa, ja mitä valmentajalta vaaditaan?

Ota selvää lataamalla ilmainen infopakettimme Cambridge valmentajuudesta! Lataa paketti täyttämällä yhteystietosi oheisiin kenttiin. Lataa ilmainen infopaketti!

"Työssäni valmentajana saan tavata aivan uskomattomia ihmisiä ja olla mukana heidän matkallaan kohti terveellisempiä elintapoja."

Hei!

Tiedät varmaan, että laihdutin melkein entisiin urheilijan mittoihin tässä parin vuoden aikana. Nyt olen laihdutusvalmentaja. Työssäni valmentajana saan tavata aivan uskomattomia ihmisiä ja olla mukana heidän matkallaan kohti terveellisempiä elintapoja. Asiakkaiden välitön tyytyväisyys ja mahtava sitoutuminen tuo iloa jokaiseen työpäivään. Tuntuu lähes luvattomalta ansaita rahaa näin helposti!

Jos sinulla on aito halu liittyä tiimiin, saat nauttia kaikesta tästä. Saat itse määritellä työaikasi, tuntien määrän, loma-ajat ja jopa työkaverit. Kaikki nämä kuuluvat yrittäjän vapauteen. Liity joukkoon, jos olet energinen, lähestyttävä ja sitoutunut. Nämä ominaisuudet omaava henkilö menestyy varmasti.

Voin esimerkkinä mainita kolleegan, joka on koulutukseltaan fysioterapeutti. Hän koki valmentamisen omana valintana siitä syystä, että Cambridge Ohjelmalla saat työvälineet, mitattavaa tulosta ja takuuvarman ansion.

Laihduttaja tarvitsee valmentajaa ihan yhtä kovasti kuin urheilijakin. Cambridge Ohjelmalla on vuosien kokemus ja ammattitaito laihduttamisesta ja painon hallinnasta. Voit luottaa siihen, että me kaikki teemme tulosta.

 

Ringa Ropo, Cambridge valmentaja.