Taso 6

Taso-ohjelman alempien portaiden aikana opit painonhallinnan perusasiat. Olet havainnut entisen ruokailusi sudenkuopat ja harjoitellut uutta tapaa toimia jo pitkään. Tasoilla 1-5 olet oppinut valitsemaan ja suunnittelemaan ruokailusi hyvin. Tasolla 6 toistat ja harjoittelut oppimaasi edelleen Valmentajasi tuella. Syömis- ja liikkumiskäytännön muuttaminen vie aikaa ja se vaatii kärsivällisyyttä. Edes yhden uuden tavan oppiminen ja tekeminen rutiiniksi kestää kuudesta viikosta kahteen vuoteen. Harjoittelun jälkeen uudet tottumukset ovat yhtä itsestään selviä kuin hampaiden harjaus.

Oma halu ylläpitää laihdutustulokset, on kaikista tärkein painonhallinnan tekijä. Jos todella haluat, pystyt. Tämän voit lukea useiden Cambridge Ohjelman painonhallitsijoiden omista tarinoista. On todella tärkeää, että jatkat yhteistyötä oman Valmentajasi kanssa myös painonhallinnassa. Valmentaja auttaa sinua ja ajan kuluessa huomaat valintojesi automatisoituvan. Painonhallinnassa toimii parhaiten kohtuullisuus, maltti ja kompromissien tekeminen. Muutoksesta tulee pysyvä elämäntapa, jossa on merkityksellistä nautittava, iloinen arki ilman totaalikieltoja ja ehdottomuuksia.

Varaa aika Taso 6 valmennukseen omalta Valmentajaltasi.

Motivaatiovalmennus

Motivaatiovalmennus on Cambridge Ohjelman toimitusjohtajan Annika Rakin ja Ben Furmanin yhteistyössä Cambridge Ohjelmalle tekemä 12 askeleinen ohjelma laihduttajan ja painonhallitsijan motivoimiseen. Motivaatiovalmennuksessa käytetään apuna ihmisen omia voimavarjoa sekä kykyä saavuttaa tavoitteita.

Motivaatiovalmennuksen aikana tulet tietoiseksi haaveistasi ja osaat asettaa itsellesi mielekkäitä tavoitteita. Opit kasvattamaan omaa onnistumisen uskoasti ja pystyt vahvistamaan motivaatiotasi. Valmentaja tukee sinua niin, että jaksat ryhtyä toimeen tavoitteesi eteen sekä osaat valmistautua vastoinkäymisiin. Valmennuksen aikana opit näkemään oman edistymisesi ja uskallat iloita siitä.

Lisätietoa motivaatiovalmennuksesta saat omalta Cambridge Valmentajaltasi.

Cambridge Kunto-ohjelma

Cambridge Kunto-ohjelma on sinulle, joka olet laihdutuksesi loppusuoralla tai haluat laihduttaa ne ikuiset viimeset kilot. Lisätietoa kunto-ohjelmasta tulossa.