Laihduttajat

Anna-Mari Tiainen

Hei,

Minun tarinani alkoi avattuani postissa tulleen kg-lehden näytenumeron.  En olisi ikinä uskonut mitä tämä lehti tuo mukanaan.

Vajaa vuosi meni kun aloitin tämän elämäntaparemontin (11kk) ja nyt alkuperäisessä tavoitteessani! Elämäntavat ovat muuttuneet pysyvästi ja liikunta tullut osaksi elämääni. Olen mieleltäni virkeämpi, energisempi ja nyt 40kg kevyempi nainen.

Kipinäni syttyi muiden Cambridge- tarinoita lukiessa ja minusta olisi hienoa jos minun tarinani olisi esimerkkinä muille painon kanssa kamppailijoille. Ei ole merkitystä onko ylimääräistä kertynyt matkan varrella 5kg vai 50kg, halu muuttua ja päätöksen tekeminen on tärkeintä! Haluan kiittää läheisiäni ja Marja- Liisaa joiden kannustamana ei tullut alussakaan retkahdettua vaikka mielitekoja silloin oli.

Nyt kulunut lähes 3 vuotta tavoitteeseen pääsystä. Tavoitteessa pysyminen ei ole tuntunut haastavalta vaan olen kokenut sen helpoksi. Käyn edelleenkin säännöllisesti, 3-5 kuukauden välein, valmentajani luona punnituksissa. Olo on entistä parempi ja on mahtava huomata myös kuinka energiaa riittää pitkin päivää.