Laihduttajat

Miia Westerberg

Joulukuussa 2015 mittani tuli täyteen salaa kertyneestä ylipainosta sekä tukalasta olostani ja asialle oli tehtävä jotain. Päätin päästä ylipainostani aiemmin hyväksi kokemillani Cambridge-tuotteilla ja otin yhteyttä Cambridge valmentaja Mervi Leppään.

Onnekseni hänellä alkoi sopivasti tammikuussa 2016 10-pois ryhmä, johon sitten osallistuin. Onnistuin tavoitteessani ja kevään aikana elopainoa katosi 10kg. Tänä aikana heräsin jälleen syömään terveellisesti ja monipuolisesti sekä pääsin eroon paheistani; herkuttelusta ja lohtusyömisestä.

Nykyisin syön rajoitteetta kaikkea, mutta kohtuudella. Tärkeintä on muistaa annoskoot ja se ettei syö enemmän kuin kuluttaa! Laihdutuksen jälkeen olen joka vuosi tehnyt 2 viikon kehonpuhdistuskuurin Cambridge-tuotteilla 1- tasolla, jonka jälkeen olo ollut kevyt ja aivan mahtava :)

Näiden kolmen vuoden aikana painoni on pysynyt linjalla +-1kg, johon olen tyytyväinen ja elämä hymyilee. Tämä on ollut yksi minun elämäni hyvistä valinnoista, jota en vaihtaisi pois!