Laihduttajat

Paula Pesonen

Painonhallitsijan tarinaa…

Aloitin Cambridge-ohjelmalla tammikuussa 2012. Meillä oli oma neljän naisen ryhmä, jonka jäsenet hitsautuivat laihdutuksen aikana hienosti yhteen. Tsemppasimme toinen toisiamme viikoittaisessa tapaamisessamme. Meillä oli lisäksi tosi hauskaa.

Laihdutin kymmenisen kiloa kolmessa kuukaudessa ja olo oli muutenkin aivan mahtava. Painoin aloitustapaamisessa 73,5 kg. Siitä muutama kilo on tullut takaisin, mutta olen edelleen tyytyväinen ulkomuotooni. Jos huomaan, että vaatteet alkavat kiristää, painelen kipin kapin Laihduttamolle hakemaan ateriakorvikkeita. Koen, että niitä pitää aina olla varalla kaapissani. Muuten syön kyllä jo normaalisti. Toki katson kalorit tarkkaan enkä ahmi itseäni täyteen.

Kutsumme meidän ryhmää Cambridgen herttuattariksi ja tapaamme edelleen pari kertaa vuodessa vuoron perään jonkun kotona. Näissä tapaamisissa käymme tietenkin vaa`alla ja sen jälkeen syömme hyvää salaattia ja jälkiruokaa. Koemme nämä tapaamiset todella tärkeiksi ja tietenkin se auttaa myös meitä pysymään tavoitteissamme. Ryhmän tuki on meillä ihan parasta.

Tämä ohjelma on antanut minulle muutakin kuin hyvän keinon pysyä hoikkana. Uskon vakaasti, että pysyn jatkossakin normaalipainoisena.