Kevyt soija-kesäkurpitsalasagne

Lataa tuunausreseptit

Olemme koonneet parhaat palat kaikista resepteistämme. Välipaloja, jälkiruokia ja paljon muuta hyvää. Klikkaa painiketta ja lataa kaikki ilmaiset reseptit!

Lataa tästä

Kevyt soija-kesäkurpitsalasagne

1 annos 325 kcal, koko satsi (4 annosta) 1300 kcal

 

Vege!

60 min 325 kcal

325 kcal

per annos

Paljonko minun pitäisi syödä kaloreita päivässä?

Laske kaloritarpeesi

Tee näin

  1. Leikkaa kesäkurpitsat pitkittäin noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
  2. Paista soija. Lisää hienonnettu sipuli. Kaada tomaattimurska pannulle, lisää tuorejuusto, oregano ja suola. Hauduta pari minuuttia. Ripottele päälle maissitärkkelys- tai vehnäjauhot
  3. Annostele lasagnevuoan pohjalle ohut kerros soijasekoitusta, ripottele päälle hieman juustoraastetta. Lado kesäkurpitsaviipaleita kastikkeen päälle vieri viereen lasagnelevyjen tapaan. Toista kerroksia siten, että päällimäiseksi tulee kesäkurpitsaa. Ripottele pinnalle noin 1 1/2 dl juustoraastetta.
  4. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttiaennen tarjoamista.

Ainekset

  • 1 kpl kesäkurpitsa
  • 1 kpl sipuli
  • 1,5 dl soijarouhetta
  • 2 rkl chilitomaattimurskaa
  • 140g chilituorejuustoa
  • 150g Emmental/mozzarella juustoraastetta
  • 1 rkl maissitärkkelys- tai vehnäjauhoja
  • Oreganoa
  • Suolaa