Nopea kasvislasagne

Lataa tuunausreseptit

Olemme koonneet parhaat palat kaikista resepteistämme. Välipaloja, jälkiruokia ja paljon muuta hyvää. Klikkaa painiketta ja lataa kaikki ilmaiset reseptit!

Lataa tästä

Nopea kasvislasagne

Tämä lasagne on terveellinen ja erittäin nopea valmistaa - sitä ei nimittäin tarvitse paistaa ollenkaan uunissa!

Koko satsi (2 annosta): 350 kcal

1 annos: 175 kcal

Voit myös käyttää tuorepastaa olevia lasagnelevyjä. Keitä ne samalla tavalla.

25 min CCC 175 kcal

175 kcal

per annos

Paljonko minun pitäisi syödä kaloreita päivässä?

Laske kaloritarpeesi

Tee näin

  1. Keitä lasagnelevyt kattilassa kiehuvassa vedessä 8-10 minuuttia kunnes ne ovat pehmeitä. Ota levyt pois varovasti lusikoiden avulla ja kuivaa hyvin. 
  2. Sillä aikaa kun lasagnelevyt kiehuvat, valmista pinaatti pannussa. Lisää pinaatin joukkoon lusikallinen vettä ja pidä levy keskilämmöllä, sekoittaen ja heiluttaen pannua 2 minuuttia kunnes lehdet kuihtuvat ja ovat kirkkaan vihreitä. Kuivaa pinaatti ja sekoita yhteen ricottan kanssa. Sekoita joukkoon muskottipähkinä, sitruunan kuori, yrtit ja mustapippuri.
  3. Keitä tai höyrytä toisessa pannussa/kattilassa vihreät pavut sekä parsa 6-8 minuuttia kunnes ovat pehmeitä. Kuivaa.
  4. Paista kirsikkatomaatteja kunnes ne ovat pehmeitä ja ihan vähän hiiltyneitä.
  5. Leikkaa jokainen pastalevy puoliksi. Laita yksi levyn pala lautaselle, lisää päälle pinaattiseosta, papuja ja parsaa. Lisää päälle toinen pastalevy ja jatka pinoamaan aineaksia päällekkäin kolmen levyn verran lisää. Valmista toinen annos samalla tavalla.
  6. Tarjoile lasagne samantien paistettujen kirsikkatomaattien kanssa.

Ainekset

  • 4 lasagnelevyä
  • 250 g pinaatinlehtiä
  • 200 g vähärasvaista ricottajuustoa 
  • ripaus raastettua muskottipähkinää
  • 1 sitruunan kuori raastettuna
  • 2 rkl silputtua ruohosipulia tai tilliä
  • jauhettua mustapippuria
  • 200 g vihreitä papuja
  • 200 g pilkottua parsaa
  • 200 g kirsikkatomaatteja