Terveellinen intialainen kana

Lataa tuunausreseptit

Olemme koonneet parhaat palat kaikista resepteistämme. Välipaloja, jälkiruokia ja paljon muuta hyvää. Klikkaa painiketta ja lataa kaikki ilmaiset reseptit!

Lataa tästä

Terveellinen intialainen kana

Jos pidät tulisesta ruoasta, kokeile tätä intialaisittain maustettua masala kanaa - vähäkalorinen ja kevyt vaihtoehto.

Koko satsi 223 kcal (2 annosta)

1 annos 111,5 kcal

Voit myös käyttää kanan sijasta kalkkunan rintaa. Kalorit pysyvät samana.

30 min CCC 111,5 kcal

111,5 kcal

per annos

Paljonko minun pitäisi syödä kaloreita päivässä?

Laske kaloritarpeesi

Tee näin

  1. Laita sipuli, valkosipuli, chili, inkivääri, jauhetut mausteet ja korianterin lehdet tehosekoittimeen ja sekoita paksuksi seokseksi. Lisää joukkoon vesi vähän kerrallaan samalla sekoittaen.
  2. Lisää joukkoon kanelitanko ja paista seosta pannulla keskilämmöllä jatkuvasti sekoittaen noin 1 minuutti. Lisää pannulle kana ja paista kolme minuuttia käännellen sitä seoksessa.
  3. Kaada kasvisliemi, laita kansi pannun päälle ja kiehuta 10 minuuttia kunnes kana on kypsää. Poista kanelitanko.
  4. Kanan kypsyessä, laita sipuli, kuminan siemenet ja liemi parsakaalille toiseen pannuun/kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia kunnes sipulit ovat pehmeitä. Sekoita joukkoon parsakaali, valkosipuli ja chili. Keitä 5 minuuttia kunnes parsakaali on pehmeää. Mausta mustapippurilla ja tarjoile kana. Ripottele päälle korianteria.

Ainekset

  • 1 silputtu sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 tuore vihreä chili, pieneksi silputtu
  • 2,5 cm inkiväärin juurta pilkottuna
  • 1 tl kurkumaa jauheena
  • 1 tl korianteria jauheena
  • 1/2 tl kuminaa jauheena
  • muutama lehti tuoretta korianteria
  • 50 ml vettä
  • 1 kanelitikku
  • 300 g luutonta ja nahatonta kanan rintaa viipaloituna
  • 125 ml Cambridgen kasvisfondia tai kasvislientä
  • 2 rkl pilkottua tuoretta korianteria

Tulinen parsakaali:

  • 1/2 pieni sipuli silputtuna
  • ripaus kuminan siemeniä
  • 2 rkl Cambridgen kasvisfondia tai kasvislientä
  • 100 g parsakaalia
  • 1 valkosipulin kynsi silputtuna
  • 1 tuore chili silputtuna
  • jauhettua mustapippuria