Terveellinen parsakaalipasta

Lataa tuunausreseptit

Olemme koonneet parhaat palat kaikista resepteistämme. Välipaloja, jälkiruokia ja paljon muuta hyvää. Klikkaa painiketta ja lataa kaikki ilmaiset reseptit!

Lataa tästä

Terveellinen parsakaalipasta

Helppo ja nopea resepti!

Koko satsi 346 kcal (2 annosta)

1 annos 173 kcal

Voit myös käyttää kukkakaalia parsakaalin kaverina. Tällöin käytä pastaan 150 g kukkakaalia ja 150 g parsakaalia.

20 min CCC 173 kcal

173 kcal

per annos

Paljonko minun pitäisi syödä kaloreita päivässä?

Laske kaloritarpeesi

Tee näin

  1. Keitä pasta suuressa kattilassa kiehuvassa vedessä paketin ohjeiden mukaan. Kun pasta on al dente eli kypsää, valuta vesi ja kuivata pastat hyvin.
  2. Sillä aikaa kun pasta valmistuu, höyrytä parsakaali tai keitä kiehuvassa vedessä 5 minuuttia. Kaada vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä.
  3. Lisää öljyä tilkka paistinpannulle ja laita kuumenemaan miedolle lämmölle. Kun pannu on kuuma, paista siinä valkosipulia ja chililastuja 1-2 minuuttia. Lisää joukkoon parsakaali, pinjansiemenet ja aurinkokuivatut tomaatit. Paista välillä sekoitellen 4 minuuttia.
  4. Sekoita pasta ja muut ainekset keskenään. Mausta pippurilla. Lisää annoksen päälle persiljaa ja nauti!

Ainekset

  • 125 g orecchiette- tai pennepastaa
  • 300 g parsakaalia
  • vähäkalorista öljyä
  • 2 valkosipulin kynttä viipaloituna
  • 1/4 tl kuivattuja chililastuja
  • 2 tl pinjansiemeniä
  • 60 g aurinkokuivattuja tomaatteja (ei öljyssä)
  • jauhettua mustapippuria
  • 2 rkl pilkottua persiljaa