Laura Tolvanen

MIKKELIUUSI OSOITE 1.1. alkaen
Savilahdenkatu 5-7 kulmahuoneisto (ent. SA-VA)
LAPPEENRANTA:  Cambridge Lappeenranta, Pormestarinkatu 6
Puhelin: 050-3813406
laura.tolvanen@cambridgeohjelma.fi
FB: @cambridgevalmentajalauratolvanen
FB: @cambridgeohjelmalappeenranta
**********************************************************************************************
Alla olevasta sähköisestä ajanvarauksesta voit varata ajan silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Molempien paikkakuntien valmennukset löytyvät valikosta. Voit varata ajan suoraan aloitukseen tai tulla ilmaiseen tutustumiseen varaamalla nettiajanvarauksesta kohdan "tutustuminen". Se ei velvoita sinua mihinkään vaan voit tulla tutustumaan minuun ja kuulemaan mistä Cambridge Ohjelmassa on kyse ja kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä minulta. Halutessasi voimme tämän jälkeen varata sinulle aloitusajan ja aloittaa painonpudotustaipaleen yhdessä. 
Takana jo reilusti yli 2500 pudotettua kiloa parin vuoden aikana. Olet tervetullut pudottamaan painoasi ja oppimaan terveellisen ja monipuolisen ruokailun kanssani ja nauttimaan uudesta virkeämmästä ja kevyemmästä elämästä.
Valmennusvalikoima: yksilövalmennus, parivalmennus ja ryhmävalmennus.
Jos mieleistä aikaa ei löydy ajanvarauksesta voit soittaa /laittaa viestiä ja tiedustella olisiko muita aikoja tarjolla.

Laura Tolvanen

Hei,

Olen Laura Tolvanen päätoiminen Cambridge Valmentaja Mikkelistä. Toimin nyt myös Lappeenrannassa avaamassani toimipisteessä.

Omakohtainen onnistunut painonpudotus Cambridge Ohjelmalla sai minut innostumaan ja kouluttautumaan Cambridge valmentajaksi. Itselleni laihdutuksessa tärkeää oli, että tuloksia tuli tehokkaasti ja turvallisesti, sekä se, että opin oikean tavan ruokailla jolloin saavutettu tulos pysyi yllä.

Nyt haluan mahdollistaa muillekin kevyemmän elämän ja näyttää, että ei laihduttaminen ole vaikeaa ja tuskaista, se on helppoa ja jopa mukavaa ja painonhallintakin on uusien ruokailutottumusten myötä helppoa.

 Ketään ei ole tuomittu kantamaan ylimääräisiä kiloja koko lopun elämäänsä. Jokainen pudotettu kilo on askel kohti terveempää elämää.

Ajankohtaista

 

CAMBRIDGE LAPPEENRANTA, Pormestarinkatu 6

MIKKELI: Ma, ti ja ke

LAPPEENRANTA: to ja pe

(poikkeukset ovat mahdollisia, mutta ne näkyvät ajanvarauksessa)

TUOTTEIDEN OSTO

Jos olet jo ohjelmalla ja haluat käydä hakemassa täydennystä ja ostamassa tuotteita, varaa aika ”jatkovartti 15 min (tehovalmennus)” ja kirjoittaa varausta tehdessä lisätietoja kohtaan ”Tuotteiden osto”.

Voi myös tulla ostamaan testipakkauksen ja pääset maistelemaan aterioita.

10 Pois ryhmä Mikkeli

10 Pois ryhmä Lappeenranta