Kristiina Laulumaa

Kristiina Laulumaa
Siltavoudintie 5 A-pääty
Oulunkylä
00640 Helsinki
 
Email: kristiina.laulumaa@cambridgeohjelma.fi
Gsm: +358505623316
 
Otan vastaan myös viikonloppuisin.
Service also in English, available on weekends too.
 
 
 
 

Kristiina Laulumaa

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on aina ollut minulle  tärkeää.  Vanhemmiten olen ymmärtänyt että fyysinen puoli on yhtä tärkeää kuin henkinen, ja  Cambridge Ohjelma onkin auttanut minua sekä laihduttamaan että  pysymään ihannepainossani. Yllättävää kyllä, laihduttaessani olen saanut kaikki  tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet Cambridgen ateriakorvikkeista. Ja todellakin, siitä kaikesta lisääntynyt fyysinen hyvinvointi on tuonut  lisää iloa ja tasapainoa koko elämään!

Tehtäväkseni koen nyt auttaa ihmisiä kasvattamaan omaa fyysistä  hyvinvointia painonpudotuksella ja painonhallinnalla. Oli tavoitteesi  sitten pieni tai suuri painonpudotus, niin tämä sympaattinen valmentaja  auttaa sinua onnistumaan.

Tule sinäkin kokeilemaan, ja kasvattamaan omaa hyvinvointiasi! Cambridge Ohjelmalla oman valmentajan kanssa se onnistuu! 

Ajankohtaista

POIKKEUKSELLISET AJAT

 

Voit varata minulta toimistoajan lisäksi myös ajan etävalmennukseen. Jos et löydä sopivaa aikaa ajanvarauksestani, jonka ajat ovat pääasiassa lähivalmennukseen, niin laita vaikka tekstiviesti tai soita, niin etsitään sinulle sopiva aika.

 

Tuotetilauksen voit tehdä puhelimitse ja hakea kassin toimitilastani pikaisesti, tai tarvittaessa voin tuoda kassin myös oman ovesi taakse. Tuotteita voi tilata poikkeuksellisesti jopa viiden viikon satsin ja myös netin kautta, Cambridge Suomen pääpaikalta osoitteessa www.tääonse.fi. Nettikaupassa linkitys minuun onnistuu kun kerrot nimeni tilauksen yhteydessä, tai jos jätät kertomatta niin lähin valmentaja ottaa sinuun yhteyttä. Jos taas olet jo listoillani asiakkaana, niin sinut ohjataan automaattisesti minulle.

 

Yksin ei tarvitse laihduttaa tänäkään aikana!