Miia Känsälä

Vastaanotto:

Vastaanotto:

KANNUKSESSA FysioSportti-X, Tukkitie 4, 69100 Kannus

YLIVIESKASSA Hoitola Susan, Kartanotie 3, 84100 Ylivieska

 

Soita ja sovitaan Sinulle sopiva aloitusaika!

Jos olen valmentamassa, en voi vastata puhelimeen. Laitathan silloin viestin, niin soittelen Sinulle takaisin. 

p. 050 547 9262/Miia

miia.kansala@cambridgeohjelma.fi

 

 

Miia Känsälä

Ravinto on kiinnostanut minua aina ja sen vaikutukset hyvinvointiin ja jaksamiseen. Aluksi suhtauduin epäilevästi siihen, että voiko paino tosiaan pudota näin helposti, vaivattomasti ja ennen kaikkea turvallisesti. Sekä omakohtaisen että asiakkaideni upeiden tulosten jälkeen olen vakuuttunut, että kyllä voi! Laihdutuksella ja oikeanlaisella ravinnolla saamme rutkasti lisää energiaa arkeen ja vältämme elintapasairauksia. 

Yhdessä luomme Sinulle terveellisemmät elämäntavat. Seuranta sekä laihdutuksen aikana, että sen jälkeen ovat tärkeä osa onnistumistasi Haluan valmentajana löytää taso-ohjelmamme puitteissa juuri Sinulle sopivan tavan pudottaa painoa sekä opastaa uutta suhtautumista ruokaan, syömiseen ja Itseesi. 

. Hyvin pian huomaat eron ja opit nauttimaan oikeanlaisen ravinnon tuomasta hyvästä olosta. Voit laihduttaessasi jatkaa normaalia elämää ilman nälän tunnetta, kun nautit herkullisia pirtelöitä ja keittoja, jotka takaavat sinulle 100% päivittäisen tarpeen tarvitsemistasi ravintoaineista. 

Otahan rohkeasti yhteyttä! =)