Anita Alamehtä

Isokatu 28 as 5, 2.krs  

90100 OULU 
Ajanvaraus nettiajanvarauksen kautta, puhelimitse tai sähköpostilla
anita.alamehta@cambridgeohjelma.fi
P. 0400-130596 
Hinnasto
 
 

Anita Alamehtä

Hei,

Olen viisikymppinen iloinen ja kannustava Cambridge Valmentaja, jolla on omakohtainen kokemus Ohjelman tehosta. Itse olen karistanut ympäriltäni 48 kiloa selkeiden ohjeiden ja tsemppaavan valmennuksen avulla. Uusi kevyt olemus on paras palkinto mitä laihdutus on tuonut tullessaan. Lähtisin mielelläni auttamaan Sinuakin saavuttamaan oman unelmapainosi.

Oli laihdutettavaa sitten enemmän tai vähemmän, Ohjelmalla onnistuu varmasti. Omakohtaisen ja asiakkaitteni laihdutuskokemusten kautta olen vakuuttunut Cambridge Ohjelman tehokkuudesta ja toimivuudesta. Itselleni on tärkeää myös se, että voin työskennellä tutkittuun tietoon ja suomalaisiin virallisiin ravitsemussuosituksiin perustuvan työkalun kanssa. Cambridge Ohjelma todella toimii. Helpot ja selkeät ohjeet sekä säännöllinen kannustava tuki ovat onnistumisen avaintekijät. Olen mukana auttamassa ja kannustamassa Sinua myöskin painonhallinta vaiheessa.

Iloitsisin suuresti, jos saisin auttaa Sinua saavuttamaan ihannepainosi pysyvästi. Kuljen vierelläsi matkan kohti tavoitettasi; yhdessä onnistumme varmasti!

Kevyemmän elämän terveisin

Anita

Onnistujani

Oma laihdutustarinani

Painonhallitsijani

 

Ajankohtaista 

Lue lisää valmennuksista