Cambridge Laihduttamo Limingantulli Oulu

Laihduttamo Limingantulli
Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu
 
Avoinna:
Ilman ajanvarausta  Ma-Pe 9-17
(tuoteostot, täydennykset/infot)
 
Valmennukset ajanvarauksella Ma-Pe 6-20
(jos et löydä sopivaa aikaa, soita)
 
 
p. 044 984 2772
laihduttamo.limingantulli@cambridgeohjelma.fi
www.laihduttamolimingantulli.fi
 
Ajanvaraus puhelimitse, sähköpostilla tai nettiajanvarauksen kautta.
 Limingantullilla valmentavat 
Johanna Harmainen
Tutustu Johannaan
Anita Alamehtä
Tutustu Anitaan
Aila Koljonen
Tutustu Ailaan
 
 
Tuotehinnasto 2019
Valmennushinnasto 2019
 
Tuotehinnasto 2020
 
Valmennushinnasto 2020
 

Cambridge Laihduttamo Limingantulli Oulu

Olet tervetullut Cambridge Ohjelman Laihduttamolle Oulun Limingantulliin, olipa sinulla pieni tai suuri laihtumistavoite, olet normaalipainoinen, mutta haluat kiinteytyä. Haluat muutoin laittaa ruokailutottumukset vihdoin kuntoon ja ottaa ateriarytmin haltuun tai jos haluat löytää hyvän vaihtoehdon kiireisen arjen lounasvalintoihin.

Räätälöidyn laihdutussuunnitelman mukaan opit osaavan valmentajan tuella terveellisen ja monipuolisen ateriamallin, säännöllisen syömisen, suunnitelmallisuutta unohtamatta.
Nämä kaikki taso-ohjelman aikana opetetut opit antavat hyvät eväät pysyvään painonhallintaan ja kohti Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaista syömistä.

Cambridge Ohjelman Laihduttamolla Oulun Limingantullin toimipisteessä on tarjolla aina kaikkia Cambridge Ohjelman valikoimissa olevia tuotteita runsaasti, joten pystyt valitsemaan omaan makuusi maistuvimmat tuotteet, eikä ne lopu kesken. Myymme maksimissaan kolmen viikon ateriankorvikkeet kerralla. Emme myy jäsenyyksiä tai sitouta sinua, laihtumistavoitteet saavutat ja pysyvän painonhallinnan oivallat, koska haluat sitä itse.

Valmennusaikoja toimipisteessämme on saatavilla joustavasti maanantaista-perjantaihin. Valmennamme niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin.

Valmennamme ryhmiä, pareja- sekä yksilöasiakkaita Oulussa, Limingantullissa.

Tervetuloa!

 Ajankohtaista

Avoinna:

Ilman ajanvarausta  Ma-Pe 9-17
(tuoteostot, täydennykset/infot)

 

Valmennukset ajanvarauksella Ma-Pe 6-20

(jos et löydä sopivaa aikaa, soita)

 

Jos olet jo ohjelmalla ja haluat käydä hakemassa täydennystä tai ostaaksesi tuotteita painonhallintaa varten aukioloaikojen ulkopuolella, varaa aika ”jatkovartti 15 min (tehovalmennus)” ja kirjoita varausta tehdessä lisätietoja kohtaan ”Tuotteiden osto”, käynnistä ei veloiteta sinua lainkaan.