Cambridge Laihduttamo Limingantulli Oulu

Laihduttamo Limingantulli
Kempeleentie 7 B, 90400 Oulu
 
Avoinna Ma-To 10-16
Tuoteostot painonhallintaan - täydennykset - infot - asiakaspalvelu
 
Valmennukset ajanvarauksella Ma-Pe 7-18
Jos et löydä sopivaa aikaa, soita!
Asiakaspalvelu p. 044 984 2772

 
laihduttamo.limingantulli@cambridgeohjelma.fi
 
www.laihduttamolimingantulli.fi
 
Ajanvaraus puhelimitse, sähköpostilla tai nettiajanvarauksen kautta.
 Limingantullilla valmentavat 
Johanna Harmainen
Tutustu Johannaan
Aila Koljonen
Tutustu Ailaan
Inga Telkkälä
Tutustu Ingaan
Mika Meriläinen
Tutustu Mikaan
 
Tuotehinnasto 2020
Valmennushinnasto 2020
 

Cambridge Laihduttamo Limingantulli Oulu

Olet tervetullut Cambridge Ohjelman Laihduttamolle Oulun Limingantulliin, olipa sinulla pieni tai suuri laihtumistavoite, olet normaalipainoinen, mutta haluat kiinteytyä. Haluat muutoin laittaa ruokailutottumukset vihdoin kuntoon ja ottaa ateriarytmin haltuun tai jos haluat löytää hyvän vaihtoehdon kiireisen arjen lounasvalintoihin.

Räätälöidyn laihdutussuunnitelman mukaan opit osaavan valmentajan tuella terveellisen ja monipuolisen ateriamallin, säännöllisen syömisen, suunnitelmallisuutta unohtamatta.
Nämä kaikki taso-ohjelman aikana opetetut opit antavat hyvät eväät pysyvään painonhallintaan ja kohti Suomalaisten ravitsemussuositusten mukaista syömistä.

Cambridge Ohjelman Laihduttamolla Oulun Limingantullin toimipisteessä on tarjolla aina kaikkia Cambridge Ohjelman valikoimissa olevia tuotteita runsaasti, joten pystyt valitsemaan omaan makuusi maistuvimmat tuotteet, eikä ne lopu kesken. Myymme maksimissaan kolmen viikon ateriankorvikkeet kerralla. Emme myy jäsenyyksiä tai sitouta sinua, laihtumistavoitteet saavutat ja pysyvän painonhallinnan oivallat, koska haluat sitä itse.

Valmennusaikoja toimipisteessämme on saatavilla joustavasti maanantaista-perjantaihin. Valmennamme niin aamu-, päivä- kuin ilta-aikoinakin.

Valmennamme ryhmiä, pareja- sekä yksilöasiakkaita Oulussa, Limingantullissa.

Tervetuloa!

 Ajankohtaista

 Tuoteostot painonhallintaan /täydennykset

 

📍 Mikäli kaipaat muutamia tuotteita painonhallinnan tueksi tai olet jo ohjelmalla, mutta tarvitset yksittäisiä täydennyksiä voit saapua aukioloaikojen puitteissa, mutta mikäli käyntisi ajoittuu aukioloaikojen ulkopuolelle,varaa aika valmentajallesi (jatkovartti 15min, lisätietoja kohtaan tuoteosto, tällöin käynnistä ei peritä maksua) 

📍 Huomioithan myös sen, että laihdutusta tavoitteleville tai valmennuksessa jo oleville tuotteita myydään ainoastaan valmennuksen kautta valmennustilanteen yhteydessä, ei siis non stoppina.

 

📍 Tuoteosto on tarkoitettu yksittäisten tuotteiden täydentämiseen tai jos haluat korvata painonhallinnassa yksittäisiä aterioita kuukauden aikana.

 

📍 Tutustuminen ohjelmaan on aina täysin maksuton, varaa tutustumiseen aika nettiajanvarauksen kautta.