Laihduttamo Kuopio

Puijonkatu 12, 70100 Kuopio.
puh. 044-7676001
Sähköposti: laihduttamo.kuopio@cambridgeohjelma.fi
Kuopion Laihduttamolla valmentavat Jonna Hakola, Jaana Jauhiainen ja Eeva-Riitta Koponen
Tutustu Jonnaan
Tutustu Jaanaan
Turustu Eeva-Riittaan
 
Hinnasto

Laihduttamo Kuopio

Olet tervetullut Laihduttamoon, jos sinulla on pieni tai iso laihtumistavoite, haluat tarkistaa ruokailutottumuksesi tai jos haluat hyvän ratkaisun kiireisen elämän lounasvalintoihin. Voit valita oman laihtumistasosi ja -vauhtisi osaavan valmentajan opastuksella. Pyrimme palvelemaan sinua mahdollisimman joustavasti niin ohjelman kuin ajankäytönkin suhteen. Siksi tarjoamme sekä aamu-, päivä- että ilta-aikoja.

Laihduttamolla on aina tarjolla kaikkia Cambridge Ohjelman valikoimassa olevia tuotteita runsaasti, joten saat valita makumieltymyksesi mukaisen toteutustavan. Voit maksaa kaikilla yleisimmillä korteilla. Myymme maksimissaan kolmen viikon ateriakorvikkeet kerralla. Voit käyttää tuotetta niin kauan kuin haluat, myös painonhallintaan.

Huom! Emme myy jäsenyyksiä tai sitouta sinua rahallisesti. Laihtumistulokset syntyvät ja pysyvät siksi, että haluat niin.

Tervetuloa!                            

Palvelemme suomen ja englannin kielellä.

 Ajankohtaista

Jos haluat tietää lisää Cambridge Ohjelmasta ennen laihdutuspäätöksen tekemistä, tule ilmaiselle tutustumiskäynnille. Varaa nettiajanvarauksen kautta 'Tutustuminen' tai laita minulle sähköpostia