Kontaktuppgifter

Cambridge Ohjelma Finland Oy Korsmosståget 2 68600 Jakobstad Tel: 044-209 0660 (vardagar 8-16) info@cambridgeohjelma.fi

Kontaktuppgifter

Coacher

Vi behöver alla stöd både under bantningen och efter det. Våra Coacher får en fortgående och heltäckande utbildning i hur Cambridge fungerar och vad som förväntas hända i din kropp.

Coacher

Bli Coach hos oss

Vi hjälper dig hela vägen från det att du startar din firma till att du coachar på heltid och allt där emellan. Du får en praktisk skolning i allt som har med coachandet att göra. Du får färdiga mallar till kundanskaffning samt tips till att utveckla dig själv och ditt företag. Vi coachar dig i ditt arbete på samma sätt som du coachar dina bantarkunder. Du behöver bara ha viljan och våga lite. Resten hjälper vi dig med.

Programsnickarna

Vi är ett flexibelt och modernt företag som följer utvecklingen, forskningen och tekniken på alla de delområden som berör vår verksamhet. Detta betyder i praktiken att vi frågar våra kunder, lyssnar till svaren och gör ständiga förbättringar i våra kvalitetssystem. Allt detta gör vi för att varje bantare ska lära sig hitta nycklarna till passar till att hålla varkatiga resultat samt att varje coach ska hitta ett sätt att sköta sitt företag och njuta av sitt arbete.

Cambridge för Media

Cambridge Viktprogram är en helhet som gör det lätt att banta, hålla vikten och att fixa till formen. Programmet består av tre delar: måltidsersättning, coachning och läroplan (stegprogrammet). Produkterna är utvecklade och tillverkade i England. Stegprogrammet är ett undervisningsprogram med olika vetenskaper som bas. Coachningen är personifierad, standardiserad, flexibel och motiverande. Vi träffar alla våra kunder personligen. Vi gör vårt bästa för att du ska få njuta av den form du vill ha.

Beställ nyhetsbrevet

Vårt nyhetsbrev innehåller inspirerande ider, recept, intressanta nyheter och aktuell information om vad som händer inom Cambridge Viktprogrammet, både här i Finland och runt om i världen. Vill du veta om eventuella erbjudanden, beställ nyhetsbrevet. Brevet är gratis och kommer som email ca 1 gång i månaden. Du kan avboka brevet när du vill.

Oiva-raportten

Framgångsföretag 2018